Acasă Stiri Gheorghe Dincă a primit o nouă condamnare la închisoare. Cați ani va...

Gheorghe Dincă a primit o nouă condamnare la închisoare. Cați ani va sta după gratii monstrul din Caracal

963
0

Gheorghe Dincă a primit o nouă condamnare la închisoare. Monstrului din Caracal i se adaugă un an și șase luni la pedeapsa inițială, de 30 de ai, motivul fiind furtul și folosirea unor instalații clandestine pentru excluderea măsurătorilor efectuate de echipamentele de electricitate furnizate.Gheorghe Dincă a primit o condamnare de un an și șase luni din partea Judecătoriei Caracal. Motivul este că a fost găsit vinovat pentru furt și folosirea unor instalații pentru evitarea măsurării energiei electrice furnizate.

RECLAMĂ

Gheorghe Dincă, condamnare de un an și șase luni

Gheorghe Dincă a primit o condamnare de un an și șase luni din partea Judecătoriei Caracal, fiind găsit vinovat de furt și folosirea instalațiilor clandestine pentru eludarea măsurătorilor echipamentelor de electricitate furnizate. Această pedeapsă se alătură celor 30 de ani pe care deja îi executa pentru crimelor comise împotriva Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

În plus față de detenție, este obligat să plătească despăgubiri de 13.000 de lei companiei de energie electrică și o sumă considerabilă de 700.000 de euro către familiile victimelor sale. Averea sa a fost pusă sub sechestru pe durata procesului.

De-a lungul timpului, au fost efectuate numeroase expertize și percheziții în locuința lui Dincă pentru a confirma acuzațiile de furt de energie electrică. Cu toate acestea, acesta a negat constant, susținând că utiliza doar un televizor și un bec, iar toate acuzațiile făcute împotriva sa fac parte dintr-un scenariu orchestrat de polițiști.

Important de menționat că decizia judecătorilor nu este definitivă și poate fi contestată în cadrul unei eventuale proceduri de apel.

Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de închisoare

În anul 2019 a început procesul lui Gheorghe Dincă, moment în care acesta a fost arestat pentru acuzații grave, printre care se numără trafic de persoane, trafic de minori, două capete de acuzare pentru viol, două pentru omor calificat și două pentru profanare de cadavre.

Cele două adolescente implicate în aceste atrocități au fost Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu din Caracal. În septembrie 2022, Tribunalul din Olt a decis ca individul să fie condamnat la 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani. Sentința a devenit definitivă în luna mai a aceluiași an.

„Desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 134 din data de 23.09.2022, pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020 şi rejudecând: Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 30 de ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi şi pedepsele accesorii aplicate inculpatului Dincă Gheorghe în pedepsele componente pe care le repune în individualitate. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 C. proc. pen. condamnă inculpatul Dincă Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se menţionează în decizia Curţii de Apel Craiova.

sursa https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/gheorghe-dinca-a-primit-o-noua-condamnare-la-inchisoare-cati-ani-va-sta-dupa-gratii-monstrul-din-caracal-322878.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRedactorul-șef adjunct de la GSP a încercat să se omoare după ce a fost concediat. Jurnalistul se află în stare gravă la spital
Articolul următorCrimă oribilă în Olt | Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Slătioara