Acasă Stiri Gașca drogatului criminal Vlad Pascu, feblețea magistraților / Copiii de notari, de...

Gașca drogatului criminal Vlad Pascu, feblețea magistraților / Copiii de notari, de directori de multinaționale și de funcționari publici umblau cu droguri, șofau fără permis și răpeau minori!

1781
0

Criminalul Vlad Pascu, drogatul care a fost lăsat de autorități să omoare doi studenți, are un anturaj pe măsură: dealer-ul lui, Maru, a fost salvat de procurori de la câteva dosare penale, iar prietenii iubitei lui, care este acuzată de răpire și tâlhărie calificată, au fost ajutați de magistrați să scape de dosare de deținere de droguri și conducere fără permis.

RECLAMĂ

Procurorii care astăzi se laudă cu realizările din dosarul lui Vlad Pascu sunt aceiași care i-au protejat, ani la rând, pe drogații din gașca criminalului. Ucigașul drogat Vlad Pascu a beneficiat de mai multe clasări de dosare, ca și dealer-ul lui, Maru, care s-a filmat jefuind Spitalul Floreasca.

La rândul ei, iubita lui Vlad Pascu, Rebecca Lăzărescu, drogata care a fost șantajată de mama ucigașului, Miruna Pascu, este inculpată într-un dosar de lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal la un sistem informatic. Mai exact, Rebecca, fata unei consiliere de la primărie, ajutată de șase bărbați, a răpit un minor, l-a jefuit, apoi i-a folosit cardurile luate cu forța.
Cu toate că la răpirea minorului au participat șapte persoane, procurorii au uitat să aplice legea care prevede că fapta comisă de un grup de peste trei persoane este „grup infracțional organizat”.
Așa că, ajutați de procurori, cei șapte nu au au format un grup infracțional de peste trei persoane, ci… trei grupuri de două persoane și… încă o persoană.
Ca să iasă la număr, dar să nu facă multă pușcărie beizadelele specializate în răpiri și tâlhării și să nu se supere părinții acestora, extrem de influenți și de bogați.

Unul dintre colegii de dosar ai Rebeccăi Lăzărescu a scăpat, ca și Vlad Pascu și Maru, de un dosar de deținere de droguri.
Pentru că trafic de droguri fac până și polițiștii și jandarmii, în România, așadar, în opinia procurorilor, nu e mare scofală când jonglează cu droguri un fiu de notar sau de funcționar public.

Un alt membru al găștii de drogați a fost prins conducând fără permis și, evident, ca și ceilalți infractori periculoși, a fost iertat de magistrați, care au clasat dosarul.
Fiindcă, în opinia capetelor luminate care împart legea, nu e chiar așa de grav să circuli fără permis, în România.

În timp ce mama lui Vlad Pascu se lăuda că va „discuta” cu un procuror pentru a rezolva dosarul fiului criminal, e demn de precizat că magistrații care au clasat dosarele de mai sus au discutat cu părinții celorlalți membri ai găștii de infractori, indivizii extrem de influenți și plini de bani fiind reprezentanți ai inculpaților.

Cu o simplă căutare pe Google, se poate descoperi că părinții drogaților, tâlharilor și șoferilor fără permis salvați de procurori sunt notari publici, directori de multinaționale și funcționari publici extrem de influenți și de bogați.

SURSA: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/gasca-drogatului-criminal-vlad-pascu-febletea-magistratilor-copiii-de-notari-de-directori-de-multinationale-si-de-functionari-publici-umblau-cu-droguri-sofau-fara-permis-si-rapeau-minori-316442.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPrăjituri, jeleuri şi dispozitive de vapat cu droguri, vândute inclusiv copiilor de zeci de firme din toată ţara
Articolul următorO artistă de la noi a rămas fără haine fix înainte de a urca pe scenă! Ce s-a întâmplat, dar și cum a reușit să continue concertul