Home Life Style Gabriela, românca ucisă alături de fiica ei de soțul italian, a prevestit...

Gabriela, românca ucisă alături de fiica ei de soțul italian, a prevestit că se va întâmpla ceva rău. Ce i-a spus prietenei sale

157
0
loading...

O crimă odioasă a avut loc în Italia în urmă cu doar două zile, atunci când o româncă de 47 de ani și fiica ei de 22 de ani au fost ucise cu sânge rece de soțul femeii, un italian. Gabriela a stat de vorbă cu o prietenă de-a sa cu puțin timp înainte de crimă și a prevestit că urma să se întâmple ceva rău.Gabriela și Renata, două românce – mamă și fiică, în vârstă de 47 și 22 de ani, au murit în urmă cu două zile în casa în care locuiau alături de soțul femeii, un italian, dar și de copilul pe care cei doi îl aveau împreună.

loading...
loading...

Gabriela a prevestit că urma să se întâmple ceva rău. Ea e românca ucisă alături de fiica ei de către soțul italian

Bărbatul, om de afaceri cunoscut în Italia, și-a ieșit din minți chiar în ziua în care urma să aibă loc ședința de judecată în ceea ce privește divorțul, asta după ce Gabriela a decis să renunțe la căsnicie din cauza faptului că tot timpul în familie existau certuri și bătăi.

Furios că a cerut divorțul, italianul de 69 de ani a ales să recurgă la un gest șocant, astfel că a luat o pușcă și a tras în cele două românce lăsându-le într-o baltă de sânge, după care a fugit și s-a refugiat într-un bar de unde chiar el a anunțat oamenii legii de crima pe care a făcut-o.

O prietenă de-a Gabrielei a povestit chinurile groaznice prin care femeia a trecut în căsnicia cu bărbatul, iar ea presimțea că ceva rău urma să se întâmple.

Cu puțin timp înainte de a fi împușcate, Gabriela i-a spus prietenei sale că bărbatul ar fi capabil să le facă ceva rău pentru a putea scăpa de ele.

”Îi era frică. Zicea: „O să vezi că el o să facă ceva ca să scape de noi. Poate să facă orice. Poate să facă orice”, îmi zicea. Și uite ce a făcut!”, a spus o prietenă de-a româncei ucise.

Bărbatul devenise un monstru și o urmărea tot timpul pe soția sa
Salvatoare, soțul criminal, devenise un monstru și recursese în trecut la cele mai odioase fapte doar pentru a-și ține femeia supusă și să nu facă un pas greșit.
Din acest motiv, a luat singur hotărârea de a nu o lăsa să meargă să muncească pentru ca Gabriela să nu devină independentă financiar și să nu mai aibă nevoie de el.
Mai mult de atât, îi montase un dispozitiv de monitorizare GPS pentru ca el să știe mereu unde se află partenera lui de viață, iar totodată, nici pe Renata, fiica ei din prima căsătorie, nu o lăsa să meargă să muncească din același motiv.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/gabriela-romanca-ucisa-alaturi-de-fiica-ei-de-sotul-italian-a-prevestit-ca-se-va-intampla-ceva-rau-ce-ia-spus-prietenei-sale-281523.html

loading...
loading...