Acasă Stiri Frații Tate, vizitați de iubite în arest. Cristina Pazurati a adus-o și...

Frații Tate, vizitați de iubite în arest. Cristina Pazurati a adus-o și pe fetița pe care o are cu Tristan

401
0

Frații Tate au primit joi vizita iubitelor lor. Femeia care susține că are un copil cu Tristan Tate a venit cu micuța de mână și a intrat în Arestul Central. Și Andrew Tate a primit vizita iubitei sale. Ancheta procurorilor DIICOT continuă cu perchezițiile informatice.Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate, a mers la Arestul central pentru a-l vizita pe milionar. Fosta iubită a lui Tristan Tate a mers însoțită de fetița lor la arestul central pentru a-l vizita pe milionar. Vă reamintim că unul dintre motivele invocate de apărătorii fraților Tate în cererea de eliberare din arest a fost că au copiii în întreținere.Tot joi, la arestul central a venit și una dintre apropiatele fraților Tate, Beatrice, potrivit Gândul.ro. Tânăra a venit la Arestul Capitalei pentru a lăsa o sacoșă cu alimente, dar a fost refuzată de oamenii legii. Surse judiciare spun că Beatrice este pe lista DIICOT a persoanelor vătămate de frații Tate, motiv pentru care ea nu are dreptul să ia legătura cu Andrew și Tristan.Între timp, procurorii DIICOT continuă ancheta în cazul celor doi. Astăzi au loc noi audieri la DIICOT.

RECLAMĂ

La Parchet a fost audiată zilele trecute și Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Femeia a ieşit în lacrimi de la audierile-maraton de la DIICOT. Potrivit unor surse judiciare, tânăra s-ar fi ocupat cu organizarea fetelor pe OnlyFans, iar procurorii care o acuză de trafic de persoane.

Stenogramele arată că Georgiana Naghel şi Luana Radu ar fi supravegheat activitatea pe site-urile pentru adulţi, în timp ce Andrew şi Tristan Tate s-ar fi ocupat de recrutarea fetelor prin metoda loverboy.

De asemenea, jurnaliștii britanici de la Daily Mail au scris că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, conform publicației din Marea Britanie.

Săptămâna viitoare va expira mandatul de arestare al fraților Tate, urmând ca instanța Tribunalului București să decidă dacă prelungește sau nu starea de arest a acestora.

sursa;https://www.romaniatv.net/fratii-tate-vizitati-de-iubite-in-arest-cristina-pazurati-a-adus-o-si-pe-fetita-pe-care-o-are-cu-tristan_7178271.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO fată de 15 ani a murit la Urgențe, în Satu Mare, după al doilea stop cardiorespirator
Articolul următorPoza care face cât 1000 de cuvinte a făcut rapid înconjurul lumii. Cum se uită Leo Messi la Cristiano Ronaldo