Acasă Stiri FOTO | Ginerele italian al lui Gheorghe Dincă, membru al unei rețele...

FOTO | Ginerele italian al lui Gheorghe Dincă, membru al unei rețele de traficanți de arme și persoane. Suspectul din Caracal și-ar fi ținut soția legată în lanțuri

70173
0

Procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, nu a pomenit nimic despre backgroundul infracțional al membrilor familiei lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, bănuit că ar fi ucis două adolescente pe care le-a răpit, sechestrat și violat, și nici despre legăturile acestora cu traficul de arme și chiar de persoane. Asta în condițiile în care lucrători ai DIICOT ar fi făcut chiar demersuri pe lângă o publicație arădeană, care deține informații în exclusivitate despre subiect, solicitându-i să amâne publicarea lor pentru a nu încurca ancheta în cazul crimelor/disparițiilor de la Caracal.

RECLAMĂ

Astfel, potrivit criticarad.ro, ginerele italian și cam bătrân al lui Dincă, Giorgio Albiero, milionar, căsătorit (sau aproape căsătorit) cu fiica acestuia, Daniela Dincă Bălan (din căsnicia anterioară), medic veterinar, ar fi intrat anul trecut în vizorul autorităților care au descoperit la una din proprietățile acestora din Arad, în urma unor percheziții, peste 5000 de cartușe de proveniență dubioasă.

Criticarad.ro: Lucrători de la „Crima Organizată” și alte structuri polițienești și din „servicii” din mai multe județe cercetează legăturile pe care le avea odiosul criminal din Caracal cu rețeaua de trafic de persoane – în special minore -, iar cei care se ocupă de caz ne-au rugat sâmbătă, când am aflat despre acest lucru, să nu ne grăbim să facem publică „pista arădeană”, pentru că „încurcăm ancheta”. Am așteptat până astăzi… când deja, și fără contribuția noastră, arădenii cu surse și experiență de viață au aflat date din culisele acestei îngrozitoare afaceri. Suntem, de asemenea, absolut convinși că și Daniela Dincă, și fratele său, Dan, au aflat că sunt „sub lupa” DIICOT.

Un martor care a lucrat pentru cuplul Albiero – Dincă la casa de pe „Victoriei” a declarat pentru criticarad.ro că despre apucăturile lui Gheorghe Dincă au aflat încă de acum 4-5 ani, când soția sa a venit la Arad, să se ascundă la fiica sa, după ce fusese legată în lanțuri la Caracal, având imprudența să părăsescă Italia, unde se refugiase de groaza soțului său. „Am văzut-o cum arăta după ce și-a rupt lanțul… la propriu. Daniela i-a dat îngrijiri medicale și, după ce s-a vindecat, a dus-o înapoi Italia” – a povestit sursa.

De asemenea, am mai aflat de la un fost asociat al ALBIERO GROUP condusă acum (de pe poziția de președinte al consiliului de administrație!) de către Daniela Dincă că „un italian, la care familia Albiero-Dincă i-a propus să primească «fetițe la produs» este dispus și pregătit să depună mărturie față de acest fapt” (cu nume, date și probe).

Se anchetează inclusiv informații privind traficul de organe în acest caz de o demență nemaiauzită, iar telefonul ne e plin de detalii pe care, dacă anchetatorii DIICOT nu le cunosc, n-au decât să ne contacteze pentru a le pune la dispoziția organelor de cercetare și judecare competente.

În absența cadavrelor și a tot mai multor bizarerii în acest caz, tot mai multe persoane cu vizibilitate în online avansează ideea existenței unei rețele de traficanți de minore în cazul „crimelor” de la Caracal.

Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook: Vă daţi seama ce total failure e la DIICOT de ei au spus oamenilor că ăla a omorât la 12.00 un copil că doar aşa a zis el când ăla era teleleu de nebun filmat prin oraş, pe ore?
Vă daţi seama ce dezastru e în anchetă că un nebun i-a plimbat de 6 zile prin lac, câmp, Olt şi Dunăre, ei s-au ţinut după el, alţi nebuni, n-au găsit absolut nimic, şi după aia l-au lăsat la odihnă ieri ei nemaifăcând niciun fel de cercetare la faţa locului, când au spus că toata casa e dezastru, curtea şi tot locul plin de gropi?
Voi aţi văzut butoaiele alea? Toţi specialiştii spun că e….imposibil. Exclus.
Voi aţi ascultat-o pe Alexandra, ce aveau de 19 ore şi ei tot au stat la poartă?
Vă daţi seama că şi carnea din congelator, cele 5 pungi din prima zi, erau de fapt, de animal, la fel sângele, la fel şi carnea din lac- care avea de fapt de porc, trupul carbonizat al lui veve de fapt nu există, omorul în acte a apărut, a dispărut şi iar a apărut doar pe declaraţiile nebunului făcute iniţial unui “ofiţer” şi nu avocatului său, avocatul aflând de la “ofiţer” că a recunoscut?
Voi vă daţi seama că ăştia sunt pregătiţi să constate un deces şi nu au practic nimic?
Voi realizaţi că oamenii ăia nici n-au ce să îngroape?
DEZASTRU.
Scoateţi fetele. Scoateţi reţeaua. Sunaţi-vă interlopii, colaboratorii, Oacă, Cimino, dracu, lacu, criminaliştii cei mai buni de la bucureşti sau de unde sunt, oameni de teren, oameni care muncesc efectiv, oameni cu experiența, servicii- DIPI, SRI. Spargeţi buba că vă înghite pe toţi. E ca o gaură neagră. Faceţi comandă unică pe caz. Puneţi pe unul în frunte credibil, cu autoritate pe forţe de ordine şi care să îşi asume. Comunicaţi din 2 în 2 ore cu publicul. Constant strângeţi-vă şi discutaţi, ce aţi găsit, ce aţi reuşit şi ce nu. Răscoliţi dracului casa aia şi curtea cu toate efectivele şi toţi procurorii lumii că voi aţi spus că e dezastru şi peste tot tuneluri şi gropi. Nu vă mai omorâţi pe tv că nu vă mai suportă efectiv nimeni nici să vă vadă. Pe niciunul. Coordonaţi-vă. Puneţi-vă dracului la masă. Periaţi toată zona. Supravegheaţi zona că e o problemă acolo la “ia-mă nene”. Mişcaţi-vă kururile, bateţi la porţi, vorbiţi cu vecinii, la şcoală, familii, cercuri, spital, medici, anturaje, legături, reţele, camere de supraveghere, supraveghere operativă, averi, tranzacţii, conturi, rețelele de socializare ale fetițelor, prietenii lor. Zi cu zi, minut cu minut. Puneţi DOS, daţi-le ordonanţe să găsească telefoanele fetiţelor şi ale tuturor de care aveţi nevoie, vorbiţi cu operatorii. Luaţi listinguri, verificaţi listinguri, tot cercul relaţional, mergeţi pe humint, mergeţi discutaţi cu toţi, oamenii vorbesc. Scoateţi dracului din anchetă pe efectiv toţi tâmpiţii cei care au fost implicaţi în seara aia. Spuneţi oamenilor ce găsiţi şi ce NU găsiţi, ce se probează, ce NU. Altfel asta vă înghite aşa cum vedeţi. Pe toţi.”

Sursa: Podul

RECLAMĂ
Articolul precedentGuvernul vrea prelungirea vacanţei de vară cu o săptămână. O zi liberă în plus pentru bugetari în august
Articolul următorActriţa Monica Ghiuţă a murit. Împlinise acum două zile 79 de ani