Acasă Monden Florin Salam, o nouă reacție în scandalul cu mirii din Târgoviște, pe...

Florin Salam, o nouă reacție în scandalul cu mirii din Târgoviște, pe care i-ar fi țepuit: „Eu sunt șeful nunților”. Cum îi ia peste picior pe cei care l-au criticat

1183
0

După ce un cuplu a ajuns la poliție, spunând că Florin Salam le-a dat țeapă, atunci când trebuia să se prezinte la nunta lor, manelistul dă o nouă replică în scandalul cu cei doi mici, dar și celor care l-au pus la zid în ultima perioadă.După ce a fost acuzat la începutul acestui an că ar fi bătut o damă de companie, un bărbat a susținut că i-a dat bani lui Florin Salam pentru a cânta la nuntă, dar nu s-a mai prezent, la mijloc fiind vorba de 5.500 de euro. Manelistul a fost săltat de poliție în urmă cu câteva zile și susține că este nevinovat.

RECLAMĂ

Florin Salam, o nouă reacție în scandalul cu mirii care îl acuză că i-a țepuit

Pentru că, în ultima perioadă, a fost criticat, având în vedere declarațiile cuplului din Târgoviște, Florin Salam nu s-a lăsat mai prejos și a postat un videoclip pe Facebook, o reacție la întreaga situație. Manelistul s-a autointitulat „șeful nunților”, moment în care i-a peste picior pe care l-au pus la zid, în urma acuzațiilor aduse de miri.

Videoclipul a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, unii fani fiind de partea manelistului, în timp ce alții spun că este nedrept că mirii din Târgoviște au trecut printr-o asemenea situație neplăcută.

„Eu sunt șeful nunților, eu sunt șeful banilor. Și de acum încolo, 20 de ani, 30 de ani, chiar și 100 de ani, am să bag boală în dușmani. Că am o vorbă de mătase, eu fac nunțile frumoase și să audă lumea multă. Fără minte, nunta îi urâtă. Lasă să audă lumea multă că fără mine, nunta îi urâtă”, a spus Florin Salam, într-un videoclip postat pe Facebook.

Manelistul vrea să își apere imaginea

După problemele de la începutul lui 2024, Florin Salam spune că situația nu va rămâne așa, din contră, este pregătit să acționeze pe cale legală, spunând că a fost implicat în niște situații fără precedent, fără ca măcar să aibă vreo legătură. Manelistul susține, în continuare, că nu este vinovat și crede că mirii din Târgoviște nu vor decât să se răzbune.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/florin-salam-o-noua-reactie-in-scandalul-cu-mirii-din-targoviste-pe-care-iar-fi-tepuit-eu-sunt-seful-nuntilor-cum-ii-ia-peste-picior-pe-cei-care-lau-criticat-foto-328150.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMedicul lui Ion Iliescu, vizită fulger acasă la fostul președinte! Mircea Beuran nu a plecat cu mâna goală de la politician
Articolul următor„Nu am avut copilărie, doar muncă. La 5 eram la animale. Seara cădeam lat. Tata era o fiară de om.” Mitică Dragomir, mărturisiri dureroase despre copilăria sa!