Acasă Monden Florin Salam, acuzat că l-a țepuit pe un tânăr cu 6.000 de...

Florin Salam, acuzat că l-a țepuit pe un tânăr cu 6.000 de euro! Manelistul nu mai scapă de scandaluri

697
0

Florin Salam a fost acuzat că l-a țepuit pe un tânăr cu 6.000 de euro. Este o nouă acuzație de înșelăciune. După scandalul declanșat zilele trecute, în care manelistul a fost ridicat de polițiști, fiind acuzat că a țepuit doi miri, un nou caz este dezvăluit. Un tânăr a precizat că ar fi plătit nu mai puțin de 6.000 de euro în schimbul unei melodii dedicată lui, ce ar fi trebuit interpretată de Florin Salam și alt artist celebru, Leo de Vis.

RECLAMĂ

Florin Salam, acuzat că l-a țepuit pe un tânăr cu 6.000 de euro

Au apărut alte acuzați de înșelăciune la adresa lui Florin Salam. Un tânăr, Florin, susține că manelistul i-a promis că în perioada următoare îi va compune maneaua cu pricina.„Am și eu un mesaj, de la mine FS, de la Leo de Vis pentru Ganea, la mulți ani și cât de curând îți facem piesa pe care ți-am promis-o. Te pup, pa!”, este mesajul primit de Florin din partea lui Florin Salam.

Ulterior, Florin Salam și Leo de Vis nu și-ar fi onorat promisiunea față de tânăr. După ce i-ar fi amenințat cu poliția, cei doi au spus că își vor onora promisiunea.

„Da, fratele meu, să mor de am fost la studio. Suntem numai pe drumuri. Săptămâna ce vine suntem mai liberi puțin și mergem la studio. Aștept și după ăla cu negativul”, i-a transmis Florin Salam.

Ulterior, manelistul nu i-a mai răspuns bărbatului, care, forțat de împrejurări, a luat legătura și cu Leo de Vis. Nici aici nu ar fi avut mai mult noroc.

„Banii i-am dat lui Leo de Vis și apoi Florin Salam mi-a trimis acea filmare, în care îmi promitea melodia. Paguba totală se ridică la 6.000 de euro. Cred că-s mână în mână, cine știe cum or fi împărțit banii. Cu Florin Salam am vorbit inclusiv la telefon… Degeaba! Ulterior, nu am mai dat de ei. Nu mi-au mai răspuns, parcă au intrat în pământ. Mă voi duce și eu la Poliție, nu credem că mai am ce face, dar am văzut cazul băiatului din Târgoviște și voi proceda la fel”, a mai declarat tânărul, potrivit sursei menționate mai sus.

Manelistul, ridicat de polițiști
Manelistul a fost ridicat de poliție pentru că ar fi primit bani să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai dus. Cunoscutul manelist Florin Salam a fost ridicat joi de polițiști și dus la Târgoviște, într-un dosar în care este acuzat de înșelăciune.
Florin Salam ar fi primit bani să cânte la o nuntă, însă nu și-a mai onorat angajamentul, iar cel care l-a plătit a făcut plângere împotriva lui.

Florin Salam a fost pus sub acuzare în urma audierii de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Manelistul a fost luat de poliție după ce ar fi primit de mai multe ori citații să se prezinte la audieri, dar nu a mersi niciodată.
Un bărbat din Dâmbovița îl acuză pe manelist că nu a mers să cânte la nunta lui, deși făcuseră o înțelegere, și i-ar fi plătit chiar și 5.500 de euro. Cei doi nu aveau un contract semnat, motiv pentru care bărbatul care susține că a fost păgubit nu a putut merge în instanță, ci a trebuit să se adreseze poliției.
Acum, Florin Salam a fost acuzat că l-a țepuit pe un tânăr cu 6.000 de euro.

sursa:https://www.bzi.ro/florin-salam-acuzat-ca-l-a-tepuit-pe-un-tanar-cu-6-000-de-euro-manelistul-nu-mai-scapa-de-scandaluri-4915028?utm_source=NIC&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR3-JsyOwn-9cMDhr3Gd-WTKI5Oc-oioevuyif0b7uB0JoGuL_Dr8p-ICfI

RECLAMĂ
Articolul precedentUn mort și cinci răniți, la metrou, după un scandal între două bande rivale
Articolul următor„M-a constrâns să îi dau și frigider și bani”. Un primar din Olt a ajuns după gratii după ce a luat mită de 117 ori