Acasă Uncategorized Fiul lui Liviu Vasilică a făcut nuntă fără să-şi invite rudele: «L-ar...

Fiul lui Liviu Vasilică a făcut nuntă fără să-şi invite rudele: «L-ar vinde pe tata şi mort pentru bani»

840
0

Situaţie tensionată în familia cântăreţului de muzică populară Florin Vasilică (29 de ani), fiul regretatului Liviu Vasilică. Artistul s-a căsătorit religios duminică, dar nici o rudă apropiată nu a venit la nuntă.

RECLAMĂ

La şapte ani după cununia civilă, duminică, Florin Vasilică şi soţia lui, Mădălina, şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Prietenii buni şi cunoscuţii au vrut să le fie alături mirilor în această zi importantă, mai puţin rudele apropiate ale lui Florin.

Mama, fratele şi sora mijlocie a artistului nu au fost la nuntă. Primele două nici nu erau binevenite, având în vedere că sunt certate cu Florin de mulţi ani. În ceea ce-l priveşte pe Valentin, fratele solistului, acesta a făcut front comun cu mama şi cu sora lui.

Liviu Vasilică

„Pe mama şi pe sora mea, Livia, le-am invitat personal la nuntă, după care le-am retras invitaţiile. Mi-am dat seama că ele nu doresc să avem o relaţie decentă şi nu apreciază nimic din ceea ce fac în memoria tatălui meu. Am făcut eforturi timp de un an să uit că mama şi sora mea mi-au furat toate drepturile de autor care mi se cuveneau de la tata. Fratele meu, Valentin, a fost invitat, dar nu a avut plăcerea să vină”, ne-a explicat Florin Vasilică, deloc afectat de absenţa rudelor sale de la nuntă, la organizarea căreia a fost ajutat de bunul lui amic Nelu Codrea.

Singura care i-a lipsit a fost sora cea mare, Tana, stabilită în SUA şi care nu a putut veni în ţară din cauza serviciului. Florin şi Tana sunt foarte apropiaţi. Cât despre mama, sora mijlocie şi fratele lui, cântăreţul a fost categoric în ceea ce priveşte o posibilă împăcare.

„Nu mai doresc să am o relaţie cu două persoane care l-ar vinde pe tata şi mort pentru bani”, ne-a spus interpretul.

Sunt certaţi de nouă ani

Sora lui Florin Vasilică, Livia

După moartea tatălui său, în anul 2004, cunoscutul interpret de muzică populară Liviu Vasilică, fiul acestuia, Florin, care i-a şi călcat pe urme, nu s-a mai înţeles cu familia lui. Au trecut nouă ani de atunci, dar apele nu s-au liniştit. Florin şi rudele lui s-au certat pentru piesele şi drepturile de autor ale tatălui său, Liviu Vasilică, pe care mama şi sora lui nu au vrut să i le cedeze. Sursa: click.ro

Mama artistului, Florina Vasilică

RECLAMĂ
Articolul precedentMedicamente expirate, retrase de la comercializare în Mehedinţi
Articolul următorCredeţi că Andreea Berecleanu a copiat-o pe Esca? Iată noul look al prezentatoarei de la Antena 1!