Home Uncategorized Fiica cea mica a cantaretului Marin Cornea face videochat de ani intregi,...

Fiica cea mica a cantaretului Marin Cornea face videochat de ani intregi, acasa! Mama ei, artista Ioana Cornea, ii creste copiii!

3160
0
loading...

Noi informatii venite pe pont@cancan.ro arata ca viata solistului Marin Cornea este cu adevarat invaluita de probleme. Se pare ca Maria, fata lui Marin si al Ioanei Cornea, face videochat de ani intregi, in vreme ce copiii sai sunt crescuti de mama ei.

loading...

Reporterii CANCAN.ro continua povestea tulburatoare din jurul solistului de muzica populara, prezentator si realizator de emisiuni Marin Cornea.

loading...

Dupa ce copiii din prima casnicie, Ionela si Iulius, au socat opinia publica si fanii folclorului romanesc deopotriva, dezvaluind violentele la care au fost supusi de tatal lor de-a lungul copilariei, noi informatii ies la suprafata.

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Astfel, potrivit unor informatii primite pe celebra adresa pont@cancan.ro, cealalta fiica a solistului, din cea de-a doua casnicie, Maria Cornea, si ea solista de muzica populara, ar fi implicata in afaceri dubioase.

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

“Videochatul este o arta, noi te invatam arta de a face bani! Langa noi vei uita de lipsa banilor si vei avea castiguri de peste 3000 dolari pe luna ! Oferim conditii optime pentru a te simtii o diva alaturi de un staf profesionist!!! Pentru fetele din provincie oferim si cazare!!! Numai la noi puteti beneficia de bonusuri pana la 80% , excursii si premii continand aparatura electronica!”.

Acesta este mesajul de recrutare care apare pe pagina de Facebook a salonului, iar la categoria propietari ai paginii apar chiar Maria Cornea impreuna cu actualul iubit, Gianni. Gianni si Maria sunt impreuna de peste trei ani, iar amandoi apar ca fiind logoditi pe profilele de pe reteaua de socializare.

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Desi a cantat alaturi de mama sa cu diverse ocazii fiind la randul ei interpreta de muzica populara, Maria Cornea pare sa fi preferat calea mai usoara care probabil a insemnat un venit mult mai mare decat i-ar fi adus vreodata muzica populara.

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Reporterii CANCAN.ro au verificat informatia primita si au stat de vorba cu mai multi vecini din blocul din cartierul Militari unde locuieste fosta sotie a solistului Marin Cornea impreuna cu cei doi nepotei ai sai, copiii Mariei, unul in varsta de 10, celalalt de 12 ani.

slika_8>“Din ce am auzit eu, Maria nu prea mai sta cu copiii. Le mai trimite bani din cand in cand, dar tot doamna Ioana ii creste. Unul din baieti e facut cu unul Florin, un fost lautar, iar celalalt baiat, cu altul. Maria se ocupa cu videochatul. Probabil ca ea si prietenul ei lucreaza impreuna. E pacat de aia mici, sa-i lase asa, doar cu bunica. Stiu ca unu din ei mereu cere bani pe-aici prin cartier”, a declarat unul din vecinii doamnei Ioana Cornea. Barbatul, unul din locuitorii vechi din bloc, recunoaste ca-si aduce aminte cum Maria venea mereu cu barbati diferiti pe la bloc. Potrivit lui, Maria are avea chiar o faima proasta in cartier.

Ioana Cornea impreuna cu Maria Cornea

Ioana Cornea impreuna cu Maria Cornea

De aceeasi parere este si un alt vecin, sofer profesionist de meserie, care sustine ca a si avut ocazia de mai multe de ori de sa-i ajute pe artisti cu diverse transporturi.

“Am mai fost cu ei la diverse spectacole. Mi-aduc aminte ca-i duceam cand mai aveau concerte. De Maria stiu ca a umblat mereu, a fost cu multi barbati, cativa chiar si de-aici din cartier. De altfel, lumea o cunoaste pentru treaba asta. N-am stiut ca are videochat, dar nu ma mira”, a mai spus barbatul care este printre cei mai vechi din cartier, locuind aici de aproape 20 de ani.

Barbatul i-a recunoscut pe amandoi in imaginile pe care reporterii CANCAN.ro i le-au aratat. “Baiatul brunet este prietenul ei. Ea s-a ingrasat foarte mult, ultima data cand am vazut-o. Dar el e inalt, e bine facut. Sunt amandoi intr-una din poze”, a mai adaugat barbatul.

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Maria Cornea impreuna cu prietenul ei Gianni

Ioana Cornea: totu-i o minciuna!

La polul opus insa, Ioana Cornea dezminte toate acuzatiile din tot scandalul. “Marin Cornea este un barbat extraordinar care a muncit de jos, s-a chinuit mereu sa faca ceva in viata, nu ca altii”, a declarat fosta sotie a renumitului solist de muzica populara.

In dreptul tocului usii de care se sprijinea mai aparea din cand in cand unul din ce doi baieti, curiosi probabil de ce se intampla. Femeia sustine ca aici locuiesc toti patru, inclusiv Maria, mama baieteilor.

Familia Cornea intr-un album de familie

Familia Cornea intr-un album de familie

La vederea mai multor imagini in care Maria apare in ipostaze sexy, imagini facute tocmai in studioul de videochat, Ioana Cornea a dezmintit in continuare ceea ce parea sa fie evident: “ea e fata mea, si ce daca? nu are voie sa-si faca poze? aici e cu prietenul ei, asta-i tot”.

Fosta sotie a lui Marin Cornea a repetat insistent ca desi cunoaste adevarul, nu vrea sa fie implicata in tot scandalul mediatic pornit de copiii ei vitregi, Ionela si Iulius Cornea.
Solista de muzica populara sustine ca fostul ei sot a ajutat pe toata lumea cu bani si cu tot ce a putut, de fiecare data cand a avut ocazia.

sursa: cancan.ro

loading...
loading...