Acasă Stiri „Fetiţa mi-a spus: tati te omoară!”. Femeia din Vişeu de Jos atacată...

„Fetiţa mi-a spus: tati te omoară!”. Femeia din Vişeu de Jos atacată de soţ cu maşina rupe tăcerea

777
0

Femeia din Vişeu de Jos, rănită alături de fiica sa, după ce soţul a intrat intenţionat cu maşina de teren în autoturismul pe care îl conducea, a povestit în exclusivitate la Antena 3 CNN ce s-a întâmplat imediat după impactul filmat de o cameră de supraveghere.Bărbatul din Vişeu de Jos care a fost aproape să îşi omoare soţia şi fiica de 10 ani este acum liber.

RECLAMĂ

Individul a lovit intenţionat cu o maşină de teren automobilul în care se aflau cele două. 

Agresorul nu s-a oprit nici după impact. Şi-a bătut cu bestialitate soţia chiar în plină stradă. 

Cu toate acestea, anchetatorii au emis doar un ordin de restricţie, valabil pentru cinci zile.Imaginile suprinse de camerele de supraveghere sunt şocante. În trei secunde, maşina de teren condusă de bărbat se loveşte violent de cea în care erau soţia şi fiica.

„El a sunat-o pe fetiţă şi i-a zis în felul următor: „Sun-o pe maică-ta să vină să te ia, că eu o omor”.

Fata m-a sunat pe mine plângând, „Mami m-a sunat el, aşa s-a exprimat, şi mi-a zis să vii să mă iei, că el te omoară. Am zis „Vin imediat”, am întors, că eram în centru în Vişeu de Sus, am mers la fată, am luat-o în maşină şi am mers către casă.

Soţul staţiona în faţa casei la nişte vecini. În momentul în care m-a văzut în maşină şi conştient fiind că am fost după fată, a accelerat maşina, ne-a lovit frontal, după care fetiţa speriată a ieşit din maşină, strigând „Tati, ce-ai făcut?”, a povestit femeia, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Camera de supraveghere a suprins şi momentul bătăii. Se vede în plan îndepărtat, dincolo de cele două maşini staţionate, cum individul îşi loveşte soţia cu bestialitate. 

Femeia povesteşte că din mâinile lui ar fi scăpat-o câţiva vecini. 

„Eu am coborât din maşină, mi-am, dat jos centura, iar în momentul acela a început să mă atace, să mă lovească cu pumnii, cu picioarele, m-a dat cu capul de maşină. 

Am primit numeroase lovituri la coaste, la cap, mâini, după care au venit vecinii de acolo în ajutor. 

Intenţia lui a fost să mă lovească şi primul lucru pe care l-a făcut a sărit la bătaie, nicidecum să vadă dacă fetiţa e bine”, mai spune mama fetei. 

Femeia a depus plângere şi speră ca legea să fie aplicată. 

Poliţia a comunicat oficial că s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi tentativă de omor. 

Procurorii spun însă altceva: se cercetează un accident rutier produs din culpă, deci nimic cu intenţie. Iar bărbatul din imagini a fost lăsat în libertate. 

Dacă sunteţi victimă a violenţei domestice sau martor al unor astfel de abuzuri, puteţi cere ajutor la numărul de telefon 0 800 500 333. Serviciul este gratuit şi disponibil 24 de ore din 24. 

În ajutorul victimelor sunt pregătite să intervină 42 de echipe formate din specialişti din mai multe instituţii ale statului, echipe aflate atât în Bucureşti cât şi în toate cele 41 de judeţe ale ţării.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/fetita-spus-tati-te-omoara-femeie-viseu-jos-atacata-sot-676638.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPe 11 Iunie 2023 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt cu muzica LIVE !!!
Articolul următorNeconvocarea lui Andrei Ivan la echipa națională, greșeala lui Edi Iordănescu? „Dacă îl comparăm cu Mihăilă, parcă merita”