Home Stiri Fetiţă de 13 ani, violată de pedofili şi batjocorită de judecători /...

Fetiţă de 13 ani, violată de pedofili şi batjocorită de judecători / Verdict scandalos

89317
0
loading...

O fată care a căzut victimă unor perverşi acuzaţi de pornografie infantilă a trecut printr-o umilinţă cumplită, din cauza magistraţilor. Dosarul unor pedofili din Dâmboviţa – judecaţi, evident, în stare de libertate, fiindcă nu prezintă pericol public – a luat o turnură neaşteptată în instanţă. Ruşinată, speriată şi îngrozită că va fi obligată să dea ochii cu perverşii care au batjocorit-o la 13 ani şi care au fost lăsaţi în libertate, copila a cerut să fie audiată în faţa unei camere video, live, cu imaginea şi vocea distorsionate, aşa cum prevede legea în asemenea cazuri.

loading...
loading...

Judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au decis, însă, să o umilească şi ei pe minoră, respingându-i cererea, aşa că fata a fost obligată să relateze cum a fost supusă la perversiuni în public, unde se aflau şi cei doi violatori, care i-au rânjit în faţă. “(…) Constată că nu se impune audierea persoanei vătămate prin intermediul mijloacelor audio-video de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate. (…) la audierea persoanei vătămate va fi citat un psiholog şi un reprezentant al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa. Pentru stabilirea psihologului, ce urmează a fi citat se va emite o adresă către Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa, pentru a fi desemnat un psiholog din cadrul acestei instituţii. Cu aceeaşi cale de atac ca şi hotărârea care se va pronunţa în cauză”, au decis, recent, judecătorii.

Mai mult, aceiaşi magistraţi care au hotărât să o umilească pe minoră au decis să îi lase în continuare pe autori sub control judiciar: “Constată legalitatea şi temenicia măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Nicolaescu Ionuţ Daniel şi Bucur Robert Florentin, pe care o menţine pentru o perioadă de 60 de zile, de la data de 12.09.2019 până la data de 10.11.2019, inclusiv”.

loading...
loading...