Home CoronaVirus Femeie băgată cu forța în ambulanță pentru că nu voia să poarte...

Femeie băgată cu forța în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască și să se legitimeze, în Cluj-Napoca

567
0
loading...

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție și a refuzat să se legitimeze, devenind agresivă cu agenții de poliție.

loading...

Totul s-a întâmplat, astăzi, pe o stradă aglomerată din Cluj-Napoca, acolo unde femeia în vârstă de 48 de ani se afla, însă fără să poarte masca de protecție.

Luată la întrebări de polițiști, aceasta a refuzat să se legitimeze și le-a oferit agenților cinci nume false, în speranța că nu va fi amendată.

Într-un final, polițiștii au solicitat un echipaj al Ambulanței pentru că femeia devenise agitată, agresivă și a acuzat că se simte rău.

La sosirea ambulanței, femeia a refuzat însă să meargă la spital, motiv pentru care polițiștii au băgat-o cu forța în interior, scenele fiind surprinse de un martor cu telefonul mobil.Play Video

“Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protectie individuala, nepurtand mască de protectie, fiind informata despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identității, însa 
persoana în cauza nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate.

Ulterior, a fost transportată la o unitate medicală de specialitate”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Sursa: antena3.ro

loading...