Home Stiri Femeia din valiză, ucisă de iubit! Declarații exclusive

Femeia din valiză, ucisă de iubit! Declarații exclusive

76186
0
loading...

Mihaela Mircea, femeia de 32 de ani care a fost ucisă, băgată într-o valiză și incendiată, pe marginea unui drum național, în județul Giurgiu, fugise de acasă, pentru un bărbat.

loading...
loading...
  • Tânăra ucisă, îndesată în valiză și incendiată își abandonase copilul, pentru noul iubit
  • Rudele victimei sunt în stare de șoc
  • Femeia provenea dintr-o familie model

Rudele îndurerate ale victimei au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că aceasta provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar. În pofida educației și statutului social, Mihaela „a fost o fire mai rebelă”, după cum au etichetat-o rudele.

„A avut mai multe relații pasagere. Are un copilaș bolnav. De tatăl copilului s-a despărțit acum vreo cinci ani. Recent, și-a dus copilul la fosta soacră și a dispărut fără urmă. A zis că s-a îndrăgostit și că vrea să-și refacă viața. Nu am mai știut nimic despre ea. Fiindcă nu a mai revenit, soacra ei a anunțat Protecția Copilului și a fost o echipă, ca să facă anchetă socială. I-am trimis și mesaje pe Facebook, și pe telefon, am rugat-o să se întoarcă la copil, fiindcă îl vor duce la centrul de plasament cei de la Protecția Copilului”, a dezvăluit o rudă Mihaelei Mircea, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Mihaela Mircea avea domiciliul în Buftea, însă locuia pe unde apuca, pe la iubiții de ocazie. Interesant, printre cele mai recente persoane adăugate la rubrica „Prieteni” pe contul de Facebook este un bărbat din Buftea, care ar putea deveni suspectul nr. 1 în cazul de omor.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...