Home Stiri Femeia de 40 de ani se întorcea acasă, într-un bloc din sectorul...

Femeia de 40 de ani se întorcea acasă, într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. În fața imobilului era un individ, care i-a cerut o țigară. Nimic nu i-a dat de gândit că vor urma momente de groază >>>

249
0
loading...

Victima a urcat în lift, când și-a dat seama că bărbatul care stătea în fața blocului o urmărise. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

loading...

Femeia de 40 de ani se întorcea acasă, într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. În fața imobilului era un individ, care i-a cerut o țigară. Nimic nu i-a dat de gândit că bărbatul urma să devină agresiv.

Ce a spus victima despre agresiunea sexuală petrecută într-un bloc din București

Victimă: „Pentru că sunt fumătoare, i-am oferit una, după care mi-am scos cheile din geantă, am deschis uşa scării şi mi-am văzut de drum.”

Individul de 21 de ani fie n-a văzut, fie n-a fost deloc intimidat de camera de supraveghere amplasată chiar deasupra uşii de la intrare. A urmat-o în scara blocului, unde alte camere de supraveghere au suprins întreaga scenă.

Victimă: „Am închis uşile şi nu ştiam de ce nu porneşte. Am deschis uşile de siguranţă şi am văzut că cineva ţinea uşa deschisă. Atunci mi-am dat seama că este individul din scara blocului care m-a urmărit. N-am ştiut ce să fac m-am panicat.”

Femeia a incearcat să iasă şi să urce pe scări, însă după o scurtă luptă cu agresorul s-a refugiat, din nou, în lift.

Victimă: „Am închis din nou uşile, am blocat una dintre uşi să nu o poată deschidă. În timp ce îmi căutam telefonul am uitat să ţin uşa blocată cu piciorul. El a deschis uşa şi a început să mă agreseze”.

După ce ce a reuşit să fugă, femeia a sunat la 112. În scurt timp, bărbatul a fost identificat de polițiști, pe o stradă din sectorul 2. După audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală.

La finele lunii iunie a acestui an, în Registrul Agresorilor Sexuali erau înscrise peste 62.000 de persoane.Sursa: StirilePROTV

loading...