Acasă Stiri FC Universitatea Craiova se intoarce in fotbalul romanesc

FC Universitatea Craiova se intoarce in fotbalul romanesc

803
0

FC Universitatea Craiova anunta oficial ca astazi, 02 martie 2013, a luat decizia de a se inscrie in competitia fotbalistica, incepand cu sezonul 2013/2014! Dupa cum se cunoaste, dreptul de a juca in competitia fotbalistica a fost castigat prin deciziile instantelor judecatoresti. Prin urmare, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA va face demersurile oficiale de inscriere in competitie. Urmeaza ca Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal sa decida, in scurt timp, in ce competitie fotbalistica vom evolua din sezonul viitor.

RECLAMĂ

De altfel, in urma cu o saptamana, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a inaintat o cerere de inscriere, atat catre Federatia Romana de Fotbal, cat si catre Liga Profesionista de Fotbal, in mod oficial.

Meciurile oficiale din sezonul 2013/2014 se vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”!

Facem precizarea ca lucrarile pentru noul stadion, ce urmeaza a fi construit de Municipiul Craiova pe amplasamentul actual al arenei „Ion Oblemenco”, vor demara in prima parte a anului 2014.

Prin urmare, pentru sezonul 2013/2014 poate fi folosit actualul stadion „Ion Oblemenco”, care va fi supus unor imbunatatiri absolut necesare pentru a putea gazdui partide oficiale.

Indiferent de competitia in care vom evolua, planul de reconstructie al echipei FC UNIVERSITATEA CRAIOVA va fi unul solid, demn pentru brandul UNIVERSITATII CRAIOVA si comparabil cu calitatea fotbalistica a echipelor de varf din Romania!

Urmeaza ca, pana la data de 15 aprilie 2013, clubul sa anunte noua conducere tehnica si executiva.

Aducem la cunostinta opiniei publice ca exista deschidere din partea Doamnei Primar a Municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, pentru ca, in perioada de constructie a noului stadion, respectiv mai 2014 – aprilie 2016, sa gasim o solutie optima comuna ca meciurile oficiale din acea perioada sa se desfasoare tot in Municipiul Craiova.

De asemenea, raman valabile promisiunile facute de Adrian Mititelu cu privire la deschiderea actionariatului clubului catre suporteri sicelelalte persoane juridice din Municipiul Craiova, judetul Dolj si nu numai! In paralel cu reconstructia clubulu, se va efectua si reorganizarea juridica, din temelii, a societatii sportive, astfel ca, in cca 6 luni de zile, clubul sa aiba un actionariat nou, care sa cuprinda o sfera cat mai larga a fanilor Campioanei unei Mari Iubiri!

Primărița Lia Olguța Vasilescu a declarat: „Sunt fericită că vom avea din nou fotbal pe Ion Oblemenco. Am vorbit deja cu suporterii, să îmi rezerve un loc în galeria celei mai iubite echipe, la peluză. Hai Craiova!” sursa: editie.ro / micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSpectacol “Cântec mândru oltenesc”
Articolul următor„U” Craiova revine în fotbalul românesc! Prima reacţie a lui Adrian Mititelu şi cum urmează să se împartă acţiunile noului club