Acasă Stiri EXCLUSIVITATE: Îl vor executa caritabilele pe Mîţu?

EXCLUSIVITATE: Îl vor executa caritabilele pe Mîţu?

1045
0

Marele absent de care noi vă vorbi în exclusivitate marţi seara, Petrică Mâţu Stoian a fost singurul artist profesionist al Ansamblului Maria Tănase care nu a urcat pe scena Teatrului Liric, deşi figura pe afişul spectacolului caritabil „De la suflet pentru suflet „.
Echipa TVF Oltenia a contactat-o astăzi pe Oana Bică, managerul general de la Ansamblului “Maria Tănase”, care ne-a precizat: “Astazi am vorbit cu dl. Petrică Mîţu Stoian, care n-a vrut să-şi justifice în niciun fel absenţa la spectacolul caritabil “De la suflet pentru suflet”, oferit în sprijinul copiilor bolnavi de autism. Ţin să precizez că dumnealui ştia de acest spectacol şi confirmase prezenţa. În acest sens, voi convoca o şedinţă de consiliu artistic, săptămâna viitoare, pentru a stabilii măsurile ce se impun în acest caz”. Persoane din apropierea directoarei ne confirma faptul ca artistul ar avea şanse să fie chiar dat afară din Ansamblu.
Surse din cadrul ansamblului ne confirmă faptul că domnul Mîţu nu ar fi la prima abatere, chiar si pe vremea domnului Enceanu, acesta ar fi refuzat sa urce pe scena la un spectacol susţinut la Mioveni. Gurile rele spun că interpretul nu mai este mulţumit de colaborarea cu Ansamblul “Maria Tănase”, motiv pentru care ar dori să se reîntoarcă la “Doina Gorjului”. Echipa noastra va urmari acest caz indeaproape.

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedentEXCLUSIVITATE: Liviu Dică îşi lansează in Premieră noul album: „Călător prin lume”
Articolul următorNEGOCIERI DURE. Prioteasa dă PSD Dolj doar pe funcţia de guvernator