Acasă Stiri EXCLUSIV. MOTIVUL ŞOCANT pentru care POLIȚISTA DIN BALȘ și-a înjughiat șefu

EXCLUSIV. MOTIVUL ŞOCANT pentru care POLIȚISTA DIN BALȘ și-a înjughiat șefu

1025
0

Deși femeia și-a motivat gestul spunând că superiorul ei a violat-o, surse din Poliția Balș susțin că altul ar fi de fapt motivul care a dus la tragicul incident.

RECLAMĂ

Polițista Melania Renghea, 27 de ani, ar fi avut o relație extraconjugală cu șeful ei direct, comisarul Gheorghe Barbu, iar copilul cu care este însărcinată femeia ar fi, de fapt, al superiorului ei, susțin surse din Poliția Balș. Comisarul ar fi refuzat însă să-l recunoască, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care polițista l-a a înjunghiat acum trei zile, în abdomen.
În plângerea depusă la DIICOT Craiova, polițista Melania Renghea îl acuză de viol pe șeful ei, comisarul Gheorghe Barbu, dar și pe şeful IPJ Olt, Ion Voicu, şeful Poliţiei Balş, Ion Şotea, şi pe prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, Laurenţiu Turcin.

Polițista afirmă într-o scrisoare deschisă că Gheorghe Barbu nu este la prima abatere și face apel către alte victime sa-şi găsească curajul de a-l reclama la Poliţie. „Nu cred că acest individ este la prima faptă de acest fel. Din acest motiv, fac apel la toate femeile care au păţit ce am păţit eu”, scrie poliţista-victimă. „Eu am început un război, însă ca să pot câştiga am nevoie de femei puternice lângă mine chiar dacă în momentele când Barbu le şantaja, le ameninţa sau le viola se considerau slabe sau femei de nimic”, scrie poliţista, conştientă că este greu de demonstrat în instanţă acuzaţia pe care o face.

sursa: EVZ.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentŞefii din Liga I, Revelion cu repetiţie
Articolul următorwww.frf-ajf.ro/dolj, noul site al AJF Dolj