Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente EXCLUSIV: Interviu cu indragita interpreta de Muzica populara Mihaela Sultan

EXCLUSIV: Interviu cu indragita interpreta de Muzica populara Mihaela Sultan

3867
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Mihaela! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Mihaela Sultan ?

RECLAMĂ

Mihaela Sultan:Bună ziua și bine v-am găsit ! Ei bine…talentata solistă de muzică populară este o simplă fată de la munte,comuna Ponoarele, Județul Mehedinti,mai exact de la „Pădurea de Liliac „, care a avut norocul să crească și să trăiască intr-o familie tradițională

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Mihaela Sultan:

Vă mulțumesc pt apreciere !
Vă mulțumesc pt cuvintele frumoase ! Pot spune ca mi-a plăcut muzica dintotdeauna. Mereu am fost în conexiune permanentă cu lumea artistică,mai ales cu cea a muzicii populare !
Am încercat să îmi creez propriul stil, pt că fiecare artist este diferit în felul său, iar noi tocmai prin asta ne remarcam…prin originalitate. Încă de când eram pe „băncile școlii „,am știut ca asta vreau sa fac ,și am muncit pt a-mi putea realiza propriul vis .

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Mihaela Sultan:

Este greu să descriu în cuvinte ceea ce simt atunci când sunt pe scenă, atunci când sunt la evenimentele oamenilor, dar dacă ar fi sa aleg câteva trăiri, as spune ca acolo îmi este locul, liniștea și împlinirea sufletească. Cât despre muzică pot spune că am învățat foarte multe ! Deși lumea crede ca este o meserie ușoară, eu va pot spune ca în spatele acesteia se ascunde multă muncă și multe ore de oboseală, însă cu toate acestea noi trebuie sa fim intotdeauna cu zâmbetul pe buze pentru evenimentele dumneavoastră!
Îmi place mult ceea ce fac, iar munca depusă se resimte altfel când faci ceea ce îți place!

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Mihaela Sultan:Offf..tare greu îmi este sa va spun DOAR o amintire. Amintiri și momente frumoase din cariera mea sunt multe,foarte multe și foarte frumoase toate,dar cea mai frumoasa amintire trăită de mine în aceasta viata este ziua în care s-a născut minunea mea de băiat!

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Mihaela Sultan:Cred ca toată lumea ar trebui sa știe ca în spatele artistei „Mihaela Sultan ” este o fată simplă,ambițioasă si muncitoare

TVF Oltenia: Ce model ai in muzica populara?

Mihaela Sultan:Nu am un model anume, m-am inspirat de la foarte mulți artiști consacrați din zona mea, inspirandu-ma de la ei mi-am creat propriul meu stil .

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Mihaela Sultan:

În această iarnă voi veni cu foarte multe cadouri muzicale și în mare parte piese din propriul repertoriu ! Pe această cale va invit sa va abonați la canalul meu de Youtube unde puteți urmări toată activitatea mea muzicală !
Chiar zilele acestea am fost la studio pentru a imprima câteva piese ce urmează să le lansez !

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Mihaela Sultan:

Ma bucur foarte mult sa vad ca oamenii ma vor în mijlocul lor și ma simt o norocoasa pt ca va am pe Dvs,publicul !
Pe aceasta cale vreau sa va multumesc pentru toată susținerea și aprecierea d-voastră !
Vreau sa ii multumesc dl Marius Barcon pentru tot si vreau sa rămâneți în continuare alături de mine pentru ca urmează multe surprize muzicale.
Promit ca nu va voi dezamăgi!

RECLAMĂ
Articolul precedentFosta prezentatoare de la Antenă ajunge în instanță! E acuzată că a vrut să fure o rochie. „Vorbesc acum cu avocatul!”
Articolul următorAlerte cu bombă în șase aeroporturi din Franța. Oamenii au fost evacuați de urgență | Autoritățile din UE, în alertă