Acasă Uncategorized Emoţionant! Gheorghe Turda a regăsit iubirea alături de o femeie care l-a...

Emoţionant! Gheorghe Turda a regăsit iubirea alături de o femeie care l-a vrăjit acum 30 de ani

590
0

Gheorghe Turda, cunoscutul interpret de muzică populară, şi-a găsit din nou liniştea, alături de Lucia Lazăr, mama actriţei Alina Puşcaş. Cântăreţul a rămas văduv în urmă cu aproape 5 ani şi de atunci a mai avut o relaţie cu o fostă colegă de facultate, Teodora.

RECLAMĂ

Prima dată s-au cunoscut când erau foarte tineri, la un spectacol la Sibiu. Gheorghe Turda şi Lucia Lazăr s-au îndrăgostit la prima vedere şi au trăit o poveste de iubire vreme de 5 luni. S-au despărţiti pentru că Turda era căsătorit şi nu a mai dorit să continue idila aceasta. Timp de mai bine de 30 de ani, nu şi-au spus nici măcar o vorbă, drumurile lor separându-se definitiv.

Între timp, Lucia s-a căsătorit şi a născut-o pe Alina Puşcaş, îndrăgita actriţă şi prezentatoare tv, cea care a moderat show-ul Top Chef. După ceva timp a venit şi divorţul şi Lucia s-a trezit din nou singură.

Atunci, gândul său a zburat din nou la Gheorghe Turda, cel al cărui ochii albaştri nu i-a putut uita niciodată, aşa cum a declarat la Acasă TV. Nu a aşteptat mult şi l-a căutat, ştiind că rămăsese văduv de ceva timp.

Din acel moment, totul a devenit o poveste de iubire cu final fericit, un final ce va însemna căsătoria celor doi, din această toamnă. „Acum 30 de ani am întâlnit o femeie frumoasă, cu un păr superb şi o privire pătrunzătoare, care mi-a cerut un autograf”, şi-a amintit Turda la „Poveştiri Adevărate”, despre viitoarea sa soţie. Sursa: Click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentViorica de la Clejani face dezvaluiri incendiare: “Am castigat 12.000 de euro in 10 minute. Mi-am facut rani pe sani de la cate bancnote de 500 mi-am indesat in sutien”
Articolul următorDragomir: „Craiova în Liga 2” » Mititelu contraatacă: „Uman şi corect ar fi în prima ligă cu 19 echipe. Există şi un precedent”