Acasă Uncategorized Emilia Ghinescu cântă şi pe gratis! Tocmai a fcut acest gest ...

Emilia Ghinescu cântă şi pe gratis! Tocmai a fcut acest gest pentru o fetiţă cu leucemie

985
0
Emilia Ghinescu, Daniela Cernea, Rela Lucan, Oana Preda si multi alţi artişti au susţinut un concert caritabil la Dragolsavele pentru o fetiţă de numai doi ai şi jumătate, diagnosticată acum trei luni cu leucemie. Spectacolul a avut loc saptamana trecuta.
Artiştii care au participat la spectacol au scris într-o carte de onoare gândurile lor pentru fetiţa pe care încearcă să o ajute. Când va creşte, fetiţa va avea o amintire foarte frumoasă legată, paradoxal, de cea mai mare cumpănă prin care a fost sortită să treacă la o vârstă atât de fragedă.

Chinurile unui copil

RECLAMĂ

Concertul cartitabil a auvt loc la Căminul Cultural din localitate acolo unde peste 300 de oameni au venit pentru a o susţine pe micuţa Flavua Codîrlă, fetiţa din localitate diagnosticată la numai doi şi jumătate cu leucemie. Micuţa Flavia Codîrlă a primit cumplitul diagnostic în urma unor analize făcute la Câmpulung. Imediat ea a fost transferată la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti şi acolo unde a început chinuitorul tratament de care însă depinde viaţa ei.

Medicii din Capitală i-au dat 60% şanse de salvare, dar numai dacă va face tratamentul necesar şi îl va putea suporta. În cazul în care tratamentul nu va da roade,  va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate, iar părinţii săi, Flavius şi Elena Codîrlă, vor avea nevoie de 80.000 de euro pentru a-şi salva singurul lor copil. Pentru Flavia, tratamentul este foarte greu de suportat. Uneori nu se mai poate ridica din pat, durerile sunt teribile şi organismul ei face faţă cu greu fiecărei tranşe de citostatice. A slăbit foarte mult şi abia dacă se mai poate hrăni singură, iar părinţii ei luptă cu disperare să o salveze. Pentru că tratamentul este destul de costisitor, se gandesc să-şi vândă casa din localitatea Dragoslavele pentru a putea face faţă cheltuielilor, mai ales dacă va fi nevoie e operaţia de transplant în străinătate.

Cartea de onore a Flaviei a strâns gânduri de la artişti cunoscuţi

Până acum au avut loc trei concerte cartabile pentru stranger e fonduri, unul la Bran, altul la Boteni şi ultimul la Dragoslavele. La toate concertele, nume cunoscute ale muzicii populare româneşti au răspuns invitaţiei şi au cântat, pe gratis, pentru Flavia.  La finalul reprezentaţiilor, artiştii au trecut câteva gânduri pentru Flavia în Cartea ei de onoare şi muli dintre ei au promis că vor cânta şi la nunta ei. Itaă ce i- scris Emilia Ghinescu micuţei: “Draga mea, când vei citi aceste rânduri, să nu uiţi niciodată că oamenii fac minuni…aşa cum au făcut şi pentru tine. Şi oricine, ce ţi-ar spune, că sunt răi, că sunt laşi şi duşmănoşi, tu ă-ţi aminteşti că petru tine au fost altfel …au fost buni, darnici, iubitori, şi, ce e cel mai important, au fost lângă tine atunci când ai avut nevoie. Să fii sănătoasă, Flavia, şi, la rândul tău, un om cu suflet mare! Te sărut dulce, Emilia Ghinescu!”. Artista argeşeană Rela Lucan i-a scris şi ea Flaviei câteva cuvinte: “Fie ca bunul Dumnezeu să fie cu tine, să-ţi dea sănătate şi să-ţi călăuzească paşii. Vei trece, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin aceată grea încercare. Bunul Dumnezeu a făcut minuni şi va face şi cu tine. Cu deosebit respect, Rela Lucan”, sunt vorbele pe care artista le-a lăsat micuţei pentru a fi citite peste ani.

Toţi cei care vor să o ajute pe Flavia să trăiască, pot face donaţii în conturile deschise la Banca Română pentru Dezvoltare: BRD 28355220300-RON şi BRD 28355310300-EURO. sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentConstantin Magureanu, scandal monstru la CanCan TV! Cantaretul de muzica populara este hartuit de un barbat: „Mi-a facut sex oral”
Articolul următorCraiova: Două spitale chemate să răspundă în instanţă pentru decesul unui pacient