Acasă Stiri Elena Udrea este executată silit. ANAF a scos la licitație cea mai...

Elena Udrea este executată silit. ANAF a scos la licitație cea mai scumpă proprietate a fostului ministru. Ar valora aproape 1 milion de euro

1296
0

Elena Udrea a dat din nou de probleme. Fostul ministru este executat silit de ANAF și la un pas să piardă încă un bun obținut de-a lungul timpului. ANAF a scos la licitație cea mai scumpă proprietate a fostului ministru, despre care s-a aflat că ar valora aproape 1 milion de euro.Problemele continuă pentru Elena Udrea. După ce a ajuns în spatele gratiilor, departe de familia ei, fostul ministru a mai primit o veste proastă.

RECLAMĂ

ANAF o execută silit și a scos la vânzare una dintre cele mai scumpe proprietăți pe care le deține. Aceasta valorează puțin sub 1 milion de euro, iar averea este de-a dreptul impresionantă.

Elena Udrea este executată silit de ANAF

În urmă cu foarte puțin timp, ANAF a scos la vânzare un teren impresionant de 5.000 de metri pătrați, situat în zona Lacul Străulești. Astfel de terenuri au mai fost scoase la licitație anul trecut de ANAF, când a fost vorba despre niște loturi. Cu acest teren, Agenția Națională de Administrare Fiscală ar putea să acopere valorea prejudiciului cauzat de fostul ministru.

Nu este prima dată când Elena Udrea este executată silit. În anul 2022, ANAF a scos la licitație mașinile și terenurile pe care fostul ministru le deține, iar valoarea acestora este de aproximativ 9 milioane de lei. Dintre aceste mașini a făcut parte și un Mercedez-Benz fabricat în urmă cu aproximativ 18 ani, sau o mașină marca Fiat.

Adevărul despre ieșirea din închisoare a Elenei Udrea

În urmă cu puțin timp, s-a speculat că Elena Udrea s-a întâlnit cu fiica ei și ar fi obținut permisie din partea penitenciarului.

Ei bine, Alexandru Alexandrov a făcut singurele declarații despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, spunând că nu a obținut permisie, ci a fost vorba despre un eveniment organizat de penteinciar, la care au participat mai multe mame cu copiii lor.

”Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment.

Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor.

S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special”, a declarat Alexandru Alexandrov, în exclusivitate pentru Antena Stars.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/elena-udrea-este-executata-silit-anaf-a-scos-la-licitatie-cea-mai-scumpa-proprietate-a-fostului-ministru-ar-valora-aproape-1-milion-de-euro-316225.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAcuzată de trafic de droguri, iubita chestorului Gelu Oltean organizează retreat-uri în vila sechestrată de DNA / Este aceeași casă în care DIICOT a descoperit substanțe interzise
Articolul următorInterlopul Boenică, adus în România sub escortă, după 15 ani în care și-a bătut joc de autorităţi