Home Uncategorized E de plâns! Micul dejun al unui pacient bolnav de Covid în...

E de plâns! Micul dejun al unui pacient bolnav de Covid în România. Se alocă 15 lei pe zi, per pacient

28
0
loading...

Fotografia prezintă o situație tragică de la noi din țară! Acesta este micul dejun al unui pacient bolnav de coronavirus. Poza a fost realizată într-un spital din România, iar un prieten de-al pacientului a făcut publică informația: “Deși îmi iubesc țara, pe zi ce trece sunt tot mai dezamăgit! “

loading...
loading...

Acesta este mesajul postat pe rețelele de socializare:

“Oare cu ce sa încep?”

Acesta este mesajul pe care l-am primit în această dimineață de la un prieten de-ai mei care a avut ghinionul să fie confirmat cu Covid-19 si internat într-un spital de stat.
Poza de mai jos reprezintă micul dejun pe care acesta l-a primit, norma de hrană fiind de 15lei/zi pentru un pacient.

Voi cu ce ați fi început? Eu unul aș fi început să înjur…

Deși îmi iubesc țara, pe zi ce trece sunt tot mai dezamăgit! 😔

Vă reamintim că aceasta nu este o situaie singulară! Un bolnav cu COVID-19 internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi are alocaţi între 10 lei şi 16 lei pe zi, pentru cele trei mese, managerul unităţii medicale susţinând că se fac eforturi pentru a asigura, în aceste condiţii, hrana necesară unui adult.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat, duminică, presei că, pentru toate cele trei mese, se alocă pentru un pacient între 10 şi 16 lei.

Potrivit medicilor, de suma maximă, adică 16 lei, beneficiază doar pacienţii „cu necesităţi deosebite din punctul de vedere al dietei“.

Sursa: a1.ro

loading...
loading...