Acasă Stiri Dragomir: Jucătorii trebuie să se reîntoarcă la Craiova

Dragomir: Jucătorii trebuie să se reîntoarcă la Craiova

819
0

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a făcut declaraţii incendiare la Oltenia 3TV.

RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a dezvăluit, în cadrul emisiunii “Premier Sport”, de la Oltenia 3TV, că Adrian Mititelu poate face parte din acţionariatul noii echipe care se va înfiinţa. “Poate să vină şi Papa de la Roma la echipă. De ce să nu fie primit Mititelu? Nu există nicio lege care să-i interzică prezenţa în acţionariatul unei grupări”, a declarat “Corleone”. Acesta a spus pentru prima dată că jucătorii, care au plecat liberi de contract de la Ştiinţa, se pot întoarce oricând: “Atât timp cât nu există echipă, fotbaliştii nu au unde să se întoarcă. Dacă instanţa a decis asta, în momentul în care va fi echipă la Craiova noi vom trimite adrese către toate cluburile să dea drumul jucătorilor care erau ai Universităţii Craiova.

În final, Dragomir a explicat de ce FRF a dat două locuri Craiovei în Liga a II-a, nu unul cum ar fi fost normal: “Am dat două locuri pentru că ne-am gândit că locul normal al Craiovei ar fi fost cu probleme, datorii la fisc şi clubul era în insolvenţă. Am vrut ca oraşul Craiova să aibă un loc curat în liga secundă.

sursa: jurnalulolteniei.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentINCREDIBIL! Silviu Prigoana, despre Adriana Bahmuteanu: „Nopti intregi stau si meditez unde am gresit, de ce m-a parasit, o iubesc ca un nebun, vreau sa vina acasa cu copiii”
Articolul următorAdrian Mititelu, din nou la DIICOT