Acasă Stiri Două fete de 13 și 15 ani, din Argeș, au fost violate...

Două fete de 13 și 15 ani, din Argeș, au fost violate de tatăl lor. Mama și alți doi copii, agresați fizic

485
0

Poliția din Buzoiești, județul Argeș, a fost informată de către un bărbat cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din Recea, a fost violată de mai multe ori de tatăl ei.

RECLAMĂ

Ofițerii au reușit să o identifice pe fată, iar aceasta a confirmat informația. Aceasta a mai spus că a fost legată cu lanțul de pat de către tatăl ei.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că tatăl, un bărbat de 53 de ani, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Copiii au fost preluați și predați reprezentanților DGASPC.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: StirilePROTV

RECLAMĂ
Articolul precedentServiciu de curățenie in Anglia, asigurat de menajere dezbrăcate
Articolul următorSambata ora 10.00 PREMEIRA celui mai nou colaj cu Mihaela Sultan si Cristi Manolea