Acasă Stiri Dolj: 20 de permise de conducere reţinute la sfârşitul acestei săptămâni

Dolj: 20 de permise de conducere reţinute la sfârşitul acestei săptămâni

606
0

Poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – B.D.N.E, Biroului Rutier Craiova si celorlalte Formațiuni Rutiere au organizat si executat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteză, neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor aflați regulamentar în traversarea drumurilor și nu în ultimul rând  de depășiririle neregulamentare.

RECLAMĂ

Au fost constatate, în cadrul activităţilor desfăşurate, 4 infracțiuni la regimul circulației și 261 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 33.690 lei. Cu această ocazie au fost reținute 20 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Sprte exemplu, Florin Neagu, de 34 de ani, din Craiova a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din municipiu, şi ajuns la trecerea pentru pietoni nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Poliţiştii rutieri l-au sancţionat pe acesta cu amendă în sumă  de 320 lei, iar ca măsură complementară I s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.  sursa: gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCOD PORTOCALIU DE CANICULĂ. Vor fi 40 de grade Celsius la umbră
Articolul următorAsta a cea mai socanta aroganta pe care Florin Salam a facut-o vreodata! Vezi ce fata a facut manelistul cand femeia a lesinat langa el!