Acasă Stiri Doliu în lumea muzicii populare. O cunoscută interpretă s-a stins din viață...

Doliu în lumea muzicii populare. O cunoscută interpretă s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani

1062
0

Lumea muzicii populare e în doliu! O cunoscută interpretă s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victoriţa Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ

E doliu în lumea muzicii populare din România. Solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victoriţa Cica, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Anunțul că interpreta de folclor a murit a fost făcut de soțul ei.

Victorița Cica s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani

Doliu în lumea muzicii populare! Victorița Cica s-a stins din viață. Interpreta de folclor a murit la vârsta de 50 de ani. Soțul regretatei artiste a fost cel care a dat vestea tristă a trecerii în neființă a cântăreței, prin intermediul unui mesaj scurt publicat pe contul său de Facebook:

Ultima fotografie făcută publică de Victorița Cica a fost postată pe data de 16 ianuarie. Atunci, artista își anunța fanii că este internată în spital și îi sfătuia să aibă grijă de sănătatea lor.

„Așa de veselă am fost acum o lună alături de mlădițele mele! Astăzi sunt internată în spital ! Dragii mei, să aveți grijă de voi!”, a scris Victorița Cica atunci.

Victoriţa Cica era profesor de canto la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Slatina. Copiii alături de care artista lucra, și pe care i-a antrenat, „Mlădiţele Oltului“, au câștigat numeroase premii la festivaluri şi concursuri prestigioase din ţară.

Alina Popa, o altă interpretă de folclor, a murit la vârsta de 23 de ani

Alina Popa, cea care mai era numită și Privighetoarea Gorjului, a decedat pe data de 23 ianuarie 2024, la doar câteva zile după ce împlinise frumoasa vârstă de 23 de ani.

Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut pe rețelele de socializare.

“Cuvintele sunt prea puține să poată exprima un așa sentiment de tristețe! Erai in floarea vârstei, dar, totuși ai ales sa mergi și să cânți îngerilor, de acum. Noua ne-ai lăsat ca amintire melodiile tale frumoase,bucuria cu care trăiai fiecare clipa și multe momente de neuitat!
Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Alina dragă”
, se arăta într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/doliu-in-lumea-muzicii-populareo-cunoscuta-interpreta-sa-stins-din-viata-la-varsta-de-50-de-ani-foto-327679.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO primărie din Botoșani s-a închis în timpul programului, ca angajații să meargă la petrecerea secretarei. „Suntem pe teren”
Articolul următorDoliu în folclor! George Dorobantu s-a stins din viață.