Home Life Style Descoperire șocantă în casa unui bărbat. Ce a făcut cu cadavrul soției...

Descoperire șocantă în casa unui bărbat. Ce a făcut cu cadavrul soției moarte, timp de 21 de ani.

586
0
loading...

Un bărbat a trăit cu soția moartă în casă timp de 21 de ani. „O demonstrație a iubirii eterne”

loading...

Un bărbat din Thailanda a locuit cu cadavrul soției sale în casă timp de 21 de ani. Acesta a spus că nu suporta ideea de a afi despărțit de soția sa și intenționa să trăiască alături de cadavrul femeii până la sfârșitul vieții sale.

Ceea ce sună ca un film de groază este, de fapt, o poveste de dragoste fără sfârșit. Soțoa lui Chan Chanwatcharakarn a murit în 2001, din cauza unui anevrism cerebral, potrivit Heute.at.

Chan a pus trupul soției într-un sicriu și l-a luat acasă, în Bangkok. A ținut-o alături de el timp de 21 de ani, într-o casă de mici dimensiuni, ce aduce mai mult cu o magazie, scrie sursa citată. În tot acest timp, Chan i-a povestit despre problemele sale, ca atunci când femeia încă era în viață.

Însă, pe măsură ce a îmbătrânit, bărbatul a început să se teamă că va muri fără să organizeze funeraliile soției decedate.

Ajuns la 72 de ani, bărbatul a cerut ajutorul unei fundații, care s-a ocupat de funeraliile femeii, în luna aprilie.

Chan și-a luat adio de la partenera sa, după ce a păstrat rămășițele ei timp de mai bine de două decenii, în ceea ce el a descris drept „o demonstrație a iubirii eterne”. Cenușa femeii a fost plasată într-o urnă, pe care Chan a spus că o va păstra tot restul vieții.Sursa: heute.at

loading...