Acasă Stiri Descinderi la proxeneţii de minore pe care le exploatau în Franţa

Descinderi la proxeneţii de minore pe care le exploatau în Franţa

987
0

Poliţiştii din Mehedinţi şi Dolj au făcut miercuri dimineaţă descinderi la traficanţii de minore din judeţele Mehedinţi şi Dolj. Mai multe persoane au fost reţinute.

RECLAMĂ

Nouă percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Dolj şi Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, care acţiona în Franţa. La descinderi, care sunt coordonate de procurorii DIICOT Craiova, participă şi poliţişti francezi.

Potrivit unor surse judiciare, acţiunea vizează o reţea specializată în trafic de persoane şi minori ai cărei membri racolau tinere pe care le obligau să se prostitueze pe teritoriul Franţei.

Conform anchetatorilor, cei nouă membri ai reţelei au traficat aproximativ 20 de persoane, printre care şi adolescente. Mai multe fete au reuşit să depună plângere în Franţa şi astfel anchetatorii au început urmărirea acestora.

La percheziţiile de miercuri dimineaţă, oamenii legii au găsit însă doar patru din cei nouă membri ai reţelei, ceilalţi fiind plecaţi în străinătate. Cei nouă, care sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori, sunt duşi la sediul DIICOT Craiova pentru a fi audiaţi.

sursa: RTV.NET

RECLAMĂ
Articolul precedentSOCANT Fiica faimosului solist Marin Cornea, batuta si de tata, si de sot! A ajuns la puscarie, acuzat de crima!
Articolul următorAutostradă între Craiova şi Slatina