Home Stiri Denis a murit la doar 21 de ani, într-un accident cumplit. Băiatul...

Denis a murit la doar 21 de ani, într-un accident cumplit. Băiatul a fost aruncat din maşină după un impact înfiorător, în Italia

395
0
loading...

Nenorocirea s-a produs de-a lungul drumului provincial 39 Del Varmo, în direcția Flaibano.

loading...
loading...

Două autoturisme – o Lancia Y și un Ford Escort – s-au ciocnit frontal, ambele maşini fiind aruncate în afara carosabilului, după impact.

Tragedie în Italia, pe un drum din Grions di Sedegliano, Udine. Denis, un tânăr român în vârstă de 21 de ani, a murit în urma unui accident cumplit, vineri, puţin după ora 16.00.Potrivit Udine Today, la bordul Fordului se aflau trei muncitori români, cu domiciliul în San Giorgio della Richinvelda.

Terminaseră munca și se întorceau acasă.

În Lancia Y erau două femei din Ragogna, o comună din provincia Udine, regiunea Friuli-Veneția.

Din motive încă necunoscute, cele două autoturisme s-au cicnit frontal, impactul fiind unul înfiorător.

Unul din muncitori, un tânărde 21 de ani, a murit pe loc, în timp ce ceilalți doi români au fost răniți.

Dintre ultimii doi, un bărbat a fost transportat la spitalul Santa Maria della Misericordia cu elicopterul în stare gravă.

La fel și o femeie din Lancia, și ea de asemenea grav rănită.Tânărul de 21 de ani, aruncat prin parbriz și strivit de propria mașină.

Presa locală scrie că moartea tânărului român a una înfiorătoare.

Potrivit Udine Today, impactul a fost atât de puternic încât băiatul a fost aruncat din vehicul, apoi strivit chiar de propria mașină, care s-a răsturnat.

udinetoday.it

sursa: https://observatornews.ro/extern/denis-a-murit-la-doar-21-de-ani-intrun-accident-cumplit-baiatul-a-fost-aruncat-din-masina-dupa-un-impact-infiorator-in-italia-409861.html

loading...
loading...