Acasă Stiri Defilări fără sarmale şi fasole de 1 Decembrie

Defilări fără sarmale şi fasole de 1 Decembrie

1187
0

Craiovenii nu vor avea parte anul acesta de sarmale sau fasole oferite gratuit de autorităţi, cum se întâmpla pe vremea fostului edil. Primăria Craiova a decis ca, în acest an, să nu mai acorde tradiţionala masă de 1 Decembrie, aceasta fiind prea costisitoare.
Locuitorii vor avea parte însă de obişnuita ceremonie publică, dedicată celebrării Zilei Naţionale a României. Aceasta va avea loc în Piaţa „Alexandru Ioan Cuza“, după cum se arată în programul emis de Prefectura Dolj, iar manifestările vor începe la ora 9.30. Se va intona, ca de obicei, Imnul Naţional al României, va fi oficiat şi un serviciu religios pentru cinstirea eroilor şi vor fi depuse coroane de flori la statuia domnitorului A.I. Cuza. Activităţile se vor încheia în jurul orei 11.00 cu defilarea detaşamentelor şi muzica militară. La evenimente vor participa forţe din cadrul Brigăzii 2 Infanterie „Rovine“, Batalionului Instrucţie Comunicaţii şi Informatică „Fraţii Buzeşti“ şi Regimentului 61 Artilerie Antiaeriană „Pelendava“. Totodată, cu ocazia Zilei Naţionale, drapelul României va fi arborat de toate unităţile militare din Craiova.

RECLAMĂ

sursa: gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMititelu a pierdut azi în instanţă în faţa lui Sandu, dar e bucuros: „Naşu’ a picat în cursă”
Articolul următorAstea sunt imaginile care te vor trimite inapoi in copilarie! Mai tii minte jucariile, cosmeticele si rechizitele din comunism?