Home SĂNĂTATE De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu! Cel mai ieftin...

De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu! Cel mai ieftin tratament care sigur te va ajuta

280
0
loading...

Bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii în foarte multe domenii, inclusiv cel de frumusețe. Iată ce se întâmplă dacă îți speli părul cu bicarbonat de sodiu. Tratamentul este ieftin, iar rezultatul este uimitor! Bicarbonatul de sodiu face miracole în toate domeniile, mai ales în domeniul de frumusețe. Există mai multe tratamente pentru păr, dar metoda aceasta este uimitoare. Iată de ce să-ţi speli părul fără să folosești șampon, ci doar bicarbonat de sodiu şi oţet.

loading...

De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

Când îţi speli părul normal, şamponul îndepărtează toate urmele de murdărie, dar şi de sebum. Drept urmare, părul va fi uscat şi vei simţi nevoia să foloseşti balsam ca să înlocuieşti „uleiul” natural produs de scalpul tău, cu unul artificial. Un alt efect al şamponului este acela că usucă scalpul. Iar pielea uscată, fie că e vorba de ten sau scalp, încearcă să se apere producând şi mai mult sebum. Aşa se explică faptul că unele persoane au părul foarte gras la numai o zi după spălare şi trebuie să repete operaţiunea foarte des.

Pentru că nu mai e atins de şampon, părul îşi păstrează sebumul, iar scalpul nu mai este iritat de chimicale, aşa că nu mai are tendinţa să producă sebum în exces. Vei observa că poţi sta câteva zile bune fără să-ţi speli părul. Iar dacă ai un păr normal sau uscat îl vei putea spăla chiar şi o dată pe săptămână. Dacă foloseşti mai mult timp metoda cu bicarbonat și oțet, vei observa că părul tău devine mai moale, mai uşor de pieptănat şi coafat, mai strălucitor, buclele sunt mai „potolite” şi mai bine definite. Se pare că părul creşte mai repede şi, evident, nu mai trebuie să cheltuieşti banii pe şampoane, măşti şi balsamuri scumpe.

Cum să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu o ceaşcă de apă. Aplică soluţia pe scalp şi masează uşor. Apoi lasă-o să acţioneze câteva minue, cât termini duşul.Amestecă două linguri de oţet cu o ceaşcă de apă. După ce ai clătit pasta de bicarbonat şi apă, aplică pe lungimea părul soluţia cu apă şi oţet. Las-o să acţioneze un minut, apoi clăteşte bine.

sursa:https://spynews.ro/beauty-lifestyle/de-ce-sati-speli-parul-cu-bicarbonat-de-sodiu-cel-mai-ieftin-tratament-care-sigur-te-va-ajuta-274617.html

loading...