Home Uncategorized Daniela Crudu provoaca un scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani...

Daniela Crudu provoaca un scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

438
0
loading...

Daniela Crudu nu este o bomba doar in viata lui Mihai Costea, ci si in sanul Antenei 1. Sefii din trustul Impact nu au dorit sa o lase pe Cruduta sa plece dupa ce aceasta a renuntat de dragul fotbalistului sa mai fie asistenta lui Capatos, dar au declansat fara sa vrea un mega-scandal.

loading...

Cum bruneta le-a transmis ca nu mai accepta niciun job la emisiuni nocturne, pentru ca nu vrea sa ii creeze probleme lui Nila cu Gigi Becali, superiorii au gasit rapid o solutie de compromis: intoarcerea la emisiunea unde a cunoscut consacrarea, “’Neata cu Razvan si Dani”.

Ideea i-a suras Crudutei, care a acceptat propunerea. Numai ca varianta sefilor din Antena presupunea scoaterea din emisiune a Roxanei Vancea, care intre timp primise si un rol intr-o telenovela ce va fi difuzata in curand de postul lui Dan Voiculescu.

Planurile au fost insa dejucate de realizatorii matinalului, Razvan Simion si Dani Otil. Acestia nu mai vor sa colaboreze cu Crudu si, cu atat mai mult, sa renunte la Vancea. Razvan si Dani au purtat discutii aprinse cu sefii lor si au amenintat chiar ca vor pleca ei in cazul in care se va lua o decizie peste capul lor. Mega-scandalul declansat s-a calmat momentan, dar butoiul cu pulbere poate exploda in orice clipa, daca Daniela Crudu va fi impusa in echipa matinalului.

sursa: wowbiz.ro

loading...