Acasă POLITICA Dăncilă îi cere, din nou, lui Iohannis o dezbatere publică, în această...

Dăncilă îi cere, din nou, lui Iohannis o dezbatere publică, în această seară, la ora 20!

427
0

Cu doar două zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă îi lansează lui Klaus Iohannis, din nou, o invitație la dezbatere publică! Aceasta susține printr-un mesaj postat pe pagina personală de facebook că este de neacceptat comportamentul actualului președinte care refuză, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

RECLAMĂ

Acesta este mesajul postat de Viorica Dăncilă pe facebook:

SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,
Dragi jurnaliști,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!

Prezența la vot. Alegeri Prezidențiale 2019, turul 2 | Secțiile de votare din străinătate s-au deschis! Câți români au votat în primele ore de la deschiderea acestora

Sursa: antena1

RECLAMĂ
Articolul precedentANM a actualizat alerta meteo de vreme severă. Frig, lapoviţă şi ninsori până sâmbătă
Articolul următorVIDEO | Nicoleta a fost ucisă şi incendiată cu anvelope şi cartoane, în Italia. Asasinul româncei a primit închisoare pe viaţă