Acasă Stiri CUTREMURĂTOR. Mesajul VIRAL postat de cea mai bună prietenă a Alexandrei Măceaşnu.”Aş...

CUTREMURĂTOR. Mesajul VIRAL postat de cea mai bună prietenă a Alexandrei Măceaşnu.”Aş reintroduce lagărele”

687
0

Dispariția Alexandrei a șocat o țară întreagă și a lăsat răni adânci în rândul apropiaților. Prietena ei cea mai bună a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

RECLAMĂ

„Prea multe cuvinte și promisiuni, dar prea puține fapte. Reveniți-vă din această nepăsare.Bun, nu ați intrat voi ca polițiști, dar înainte de polițist ești om, cum poți tu ca om să știi că ea îți cere ajutor și tu să nu faci nimic pentru că domnului procuror i-a fost lene să se trezească ca să emită mandatul. Voi, cei care v-ați dus acolo ca să radeți sau să faceți cu mâna când vedeți o cameră, vă amuză să vedeți așa ceva? Pentru voi și animalul ăla aș reintroduce lagărele.

Mare parte dintre voi ați uitat să fiți OAMENI în adevăratul sens al cuvântului, din păcate asta este foarte trist.A fost nevoie că aceste suflete nevinovate să se stingă ca să luați voi puțină atitudine.

În acest moment îmi este îmi este rușine, scarbă de voi, nu vă pot descrie în cuvinte ce simt. Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta” este mesajul postat de Adelina, prietena cea mai bună a Alexandrei Măceșanu.

Sursa: RTV

RECLAMĂ
Articolul precedentLuiza Melencu, fata pe care autorităţile s-au prefăcut că o caută, făcuse trei ani de şcoală în Italia. «…mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca în România»
Articolul următorVIDEO | Cum se comportă polițiștii cu fetele violate: „Mi-a zis să merg la secție, că nu e treaba lui” Citeşte întreaga ştire: Cum se comportă polițiștii cu fetele violate: „Mi-a zis să merg la secție, că nu e treaba lui”