Acasă Stiri Cum sunt pacaliti romanii la pompa. A platit pentru 50 litri de...

Cum sunt pacaliti romanii la pompa. A platit pentru 50 litri de benzina, desi rezervorul masinii are doar 45

745
0

O soferita din Bacau a semnalat pe Facebook o situatie cu care, probabil, s-au intalnit si alti conducatori auto. Femeia a platit 50 de litri de benzina

Azi am constatat cu stupoare ca autoturismul pe care il conduc (zilnic) de aproape 4 ani s-a transformat dintr-un auto de oras (1.2L) intr-un bolid… Alimentez cu carburant aproape lunar (+/- 2-3 zile), de fiecare data plinul, si niciodata cantitatea de combustibil cu care am alimentat nu a depasit 42 litri. De fiecare data las pompa pe modul “automat”, sa “sara” singura atunci cand rezervorul s-a umplut. Azi am oprit-o la 50.31 litri, deoarece n-am inteles de ce (desi s-a depasit capacitatea rezervorului) continua sa alimenteze”, a scris soferita pe Facebook.

RECLAMĂ

Faptul ca nu este singurul client care pateste acest lucru a fost dezvaluit chiar de catre una dintre angajatele benzinariei, careia bacauanca i-a cerut explicatii:“Am chemat un angajat al benzinariei, o domnisoara, careia i-am spus ce nelamurire am si care mi-a spus inocent ca nu sunt singurul client care se plange de acest lucru….”

Un al doilea angajat al benzinariei a incercat sa o convinga de faptul ca nu pompa este de vina pentru cei 5 litri de benzina in plus, ci rezervorul masinii sale.

„Pe un ton superior si arogant imi spune ca pompa urma sa “sara” in scurt timp si ca de fapt autorismul meu are un rezervor de 50 litri + rezerva, ca el stie chestiunile tehnice pentru ca a lucrat in domeniul auto si ca eu, sau alti clienti, nu stim de fapt detaliile astea si nici cati litri au rezervoarele autoturismelor pe care le conducem…”, a mai povestit femeia in postarea pe Facebook.

In cele din urma, femeia nu a avut incotro si a fost nevoita sa plateasca 50 de litri de benzina, desi capacitatea rezervorului este de 45, conform cartii de identitate a masinii.Sursa: Sursa Foto: Facebook Mirela Olariu

Sursa: cars.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentProfilul „updatat” al traficanţilor de persoane şi noile metode de racolare
Articolul următorAdolescentă bătută, tâlhărită și violată, după ce s-a urcat în mașina unui necunoscut