Acasă Stiri Cum i s-ar fi adresat poliţiştii tatălui Alexandrei: „Auzi, bă, dacă fii-ta...

Cum i s-ar fi adresat poliţiştii tatălui Alexandrei: „Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii!“

2566
0

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal, a continuat în cursul serii de vineri, 26 iullie, să aducă acuzaţii la adresa anchetatorilor care s-au ocupat de cazul fetei dispărute de la Caracal.

RECLAMĂ

Cumpănaşu a vorbit despre dispreţul cu care poliţiştii i-au tratat pe părinţii Alexandrei Măceşanu, veniţi la Poliţia Caracal să anunţe dispariţia fetei.
„Pe mine nu mă impresionează toată demonstraţia asta de doi lei făcută de Buda şi de toţi lacheii ăştia din Poliţia Română, şi din STS de acum. Trebuia să se ducă dracului (n.r. – la Caracal) de ieri. Cel puţin Buda, personal, a fost anunţat aseară de către familia mea. Să nu mă ia pe mine cu prostiile astea de doi lei, trebuia să se ducă şi să salveze viaţa copilului.
Să vă spun nişte lucruri, apropo de cum a acţionat poliţia de-acolo, cum a acţionat Parchetul, comportamentul, modul de abordare a problemei. Vi se pare normal ca şeful poliţiei din Caracal, la momentul în care au făcut percheziţiile, după două percheziţii, să-i spună tatălui fetei: „Auzi, bă? – apropo de respectul faţă de cetăţean – Dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii!». Astea este abordare de şef de Poliţie muncipală!? Doi – la percheziţiile astea care s-au efectuat, cei care-au intrat, cei care au efectuat percheziţia, le-au făcut alături de vărul meu, de tatăl Alexandrei. Cel care a fost pus să spargă uşa a fost vărul meu. Bă, fraţilor, de ce mai avem mascaţi, de ce mai avem poliţie?! Ce-i asta, e bătaie de joc? Vă mai dau un exemplu, ca să vedeţi cum gândesc nemernicii din aceste instituţii, unii dintre ei. Când s-a dus vărul meu să depună plângerea, a depus-o la Poliţia Caracal. Ştiţi ce i-a spus cel care i-a înregistrat plângerea? I-a zis: «Auzi, bă? – că la noi e cu «bă», la Poliţie, fir-ar mama lor a naibii, să-i iau şi eu aşa, dacă le place limbajul ăsta – Tu ştii cum sunt fetele astea, la vârsta asta! Apare ea, mâine-poimâine!». Înţelegeţi? Asta a fost abordarea acestor indivizi de la o poliţie municipală. Trebuie raşi, raşi pur şi simplu!“, s-a dezlănţuit activistul civic Alexandru Cumpănaşu, reluând aceste detalii în mai multe intervenţii la diverse televiziuni.

Sursa: adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentImagini sfâșietoare! Troturarul din fața casei presupusului criminal din Caracal, transformat într-un Altar pentru victime.
Articolul următorCTP, despre cazul cutremurător de la Caracal: Un copil a chemat statul român în ajutor. Nu o dată, de trei ori