Acasă Stiri Cristian Diaconescu, ales noul preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară

Cristian Diaconescu, ales noul preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară

601
0

Cristian Diaconescu, candidat al PMP la alegerile prezidenţiale, a fost ales, marţi, preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

RECLAMĂ

Marian Preda şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Sociologul spune că a luat această decizie din motive personale, dar pleacă cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România.

Mă retrag din fruntea Fundaţiei cu satisfacţia că în cele 14 luni în care am condus-o, alături de membrii fondatori, de echipa tehnică, de coordonatorii judeţeni, de voluntari, de cei peste nouă mii de membri şi cu sprijinul celui care a generat proiectul, dl. Preşedinte Traian Băsescu, am făcut din Fundaţia Mişcarea Populară o instituţie cunoscută şi respectată, un vector important al promovării valorilor, principiilor şi soluţiilor de centru-dreapta în spatiul public din România”, susţine Marian Preda.

Conducerea PMP a validat, marţi, candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidenţiale din 2014. Înainte de şedinţa Consiliului Executiv Național, în care s-a discutat formarea comisiilor de specialitate și desemnarea candidatului la prezidențiale, intelectualii PMP au ţinut să-şi spele rufele în public, postând pe Facebook comentarii acide: „Aveţi grijă să nu o iritaţi pe Doamna. E cu nervii un pic zdruncinaţi şi şterge cu voi pe jos”. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentDinu Gheorghe şi Aurică Ţicleanu se bat pentru funcţia de preşedinte
Articolul următorFiul lui Bercea Mondial a fost mutat la Penitenciarul Poarta Albă