Acasă Stiri Craiova: Accidentaţi pe trecerea de pietoni

Craiova: Accidentaţi pe trecerea de pietoni

752
0

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite în urma a două accidente rutiere produse astăzi în municipiul Craiova. Primul accident a avut loc de dimineaţă, în jurul orei 10:15, pe Bulevardul Olteniei, când Marian Dică, de 53 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Tico, l-a lovit şi accidentat grav pe Aurel Nicoli, de 63 de ani, tot din Craiova, care traversa strada regulamentar. Victima a suferit o fractură de gleznă şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.

RECLAMĂ

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orei 10:45, pe strada George Enescu. Andrei Radu, de 20 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Opel Tigra, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma accidentului femeia, Florentina Alecu, de 69 de ani, tot din Craiova, a fost rănită grav, în prezent fiind internată la Spitalul de Urgenţă în comă de gradul II-III.

Ambii şoferi implicaţi în accidente sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. sursa: gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentNu mai vine Maia!
Articolul următorEvoluţie încântătoare a fostului idol al Băniei. Florin Costea s-a răzbunat pe Reghe şi Prodanca!