Home Uncategorized Crăciun de groaza pentru Ion Petrisor! Si-a petrecut noaptea in celula! Afla...

Crăciun de groaza pentru Ion Petrisor! Si-a petrecut noaptea in celula! Afla pentru ce a fost retinut impresarul manelistilor!

479
0
loading...

21 de indivizi, banuiti ca fac trafic cu substante interzise, amestecate cu heroina si canabis, au avut un Ajun trist.

loading...
loading...

Printre cei vizati se afla tanara care a castigat titlul de Miss Piranda in 2009 si Ion Petrisor, impresarul manelistului Florin Salam.

Elena Dobre, o tanara de 20 de ani care a devenit in 2009 Miss Piranda, s-a trezit dimineata cu mascatii in locuinta ei. La fel si impresarul manelistului Florin Salam, Ion Petrisor, cel care a antrenat-o acum trei ani pentru concurs iar in 2010 a fost cercetat pentru contrabanda cu tigari.

Printre cei vizati se afla si liderul care coordona aceasta grupare, tatal Elenei Dobre. Anchetatorii erau pe urmele lor de un an si asa au descoperit ca barbatul a incercat sa se ascunda de politie si si-a mutat sediul magazinului din Calea Vitan pe Calea Dudesti si apoi in sectorul 3, potrivit stirileprotv.ro.

Ofiterii antidrog au confiscat cinci masini de lux dar si zeci de documente, laptopuri, 20 de mii de RON si un pistol cu gaze pentru care nu existau acte.

sursa: cancan.ro

loading...
loading...