Home Stiri Copilă de 13 ani, fugită de acasă cu iubitul!

Copilă de 13 ani, fugită de acasă cu iubitul!

387
0
loading...

Poliția a fost alertată chiar de mama fetei! Cum s-a terminat totul!

loading...
loading...

Mama unei copile de doar 13 ani a sunat la poliție după ce fiica sa a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fetița dispăruse împreună cu iubitul ei, tot minor. Mama spune că fata a părăsit domiciliul voluntar.

În urma cerecetărilor efectuate de polițiștii târgujieni, copila a fost găsită în locuința unui prieten. De asemenea, aceasta era însoțită și de minorul în vârstă de 15 ani cu care plecase. Din declarațiile sale, s-a stabilit că pe perioada cât a lipsit de la domiciliu fetița nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind ulterior încredințată mamei sale.

„În seara zilei de 23 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale în municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 13 ani, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu un alt minor de 15 ani, din Târgu Jiu.

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, fata a fost depistată de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu, fiind găsită împreună cu băiatul de 15 ani, cu care se presupunea că ar fi plecat, la domiciliul unui prieten al acestora.” se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

sursă foto: ziaruldevrancea.ro

SURSA: https://3minute.net/copila-fugita-de-acasa-cu-iubitul-gorj/

loading...
loading...