Acasă Stiri Copilă bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în...

Copilă bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în fața blocului, la Piatra Neamț

1500
0

O copilă a fost bătută de două ori în aceeași zi de două fete, în fața blocului, la Piatra Neamț. Crescută doar de bunic, pentru că părinții sunt plecați la muncă în străinătate, victima va depune plângere la Poliție.

RECLAMĂ
  • Agresoarele au 12, respectiv 14 ani.
  • Ele au filmat pe rând momentele când își atacă victima.

Scene teribile au fost filmate chiar de agresoare, la Piatra Neamț, unde cele două fete, una de 12 și alta de 14 ani, au bătut o altă fată, de 15 ani, chiar în fața blocului.

Atacul violent s-a petrecut joi, 30 iulie, în zona pieței Dărmănești, din Piatra Neamț. Cele două agresoare au atacat-o pe rând pe fata de 15 ani, iar în timpul atacurilor una dintre ele filma totul.

Pe imagini se poate observa cum fata lovită nu ripostează și este bătută și umilită fără niciun fel de milă

Victima a fost contactată de jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro și a declarat că va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi va depune plângere împotriva celor două agresoare.

Potrivit unor surse, cele două fete sunt cunoscute în Piatra Neamț din cauza violențelor și a comportamentului antisocial pe care îl au și nu se află la prima abatere, ele fiind în atenția Poliției.

Sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGrindina uriașă a făcut prăpăd la Dolhasca. Bucăţile mari de gheaţă au ciuruit casele oamenilor
Articolul următorDurerea unui gălățean în scaunul cu rotile care și-a văzut rampa distrusă de vecini. „Îmi vine să mă arunc cu căruţul pe scări!”