Home Stiri Conflict sângeros în lumea interlopilor din Galați. Un bărbat a fost înjunghiat...

Conflict sângeros în lumea interlopilor din Galați. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și are șanse minime de supraviețuire

262
0
loading...

Un bărbat din Galați a fost înjunghiat în gât în urma unui conflict dintre membrii unei grupări interlope. Victima a fost transportată de urgență la spital și are șanse minime de supraviețuire, potrivit primelor detalii din anchetă.

loading...
loading...
  • Un atac armat a avut loc la Inelul de Rocadă
  • Un bărbat a fost înjunghiat în gât

Oamenii legii au fost alertați că un atac armat a avut loc în Galați, mai precis într-un tronson al unui bloc de la Inelul de Rocadă. Toți șefii IPJ Galați au ajuns de urgență la fața locului și au constatat că scandalul s-a soldat cu o victimă care a fost transportată de urgență la spital. Bărbatul a fost înjunghiat în gât și viața acestuia se află în pericol, având șanse minime de supraviețuire, conform medicilor care au fost rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a bărbatului.

Victima face parte dintr-o grupare interlopă

Bărbatul care a fost înjunghiat face parte dintr-un grup de interlopi din Galați și acesta s-ar ocupa cu proxenetismul și cămătăria. În urmă cu mai mulți ani a avut niște conflicte cu un alt interlop, Marian Ivan. Acesta era fostul lider al lumii interlope și în iunie 2008, exact cu 13 ani în urmă, a fost asasinat în același mod.

Ancheta deschisă pentru acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați și se desfășoară cercetări pentru tentativă de omor.

Cine a fost Marian Ivan și care este motivul pentru care a fost ucis

Marian Ivan a fost unul dintre cei mai de temuți interlopi. Bărbatul ajunsese până la vârsta de 43 de ani să fie considerat unul dintre liderii interlopilor din România și totodată colabora și cu politicienii din Galați, făcând parte chiar din echipa de campanie electorală a unui candidat la Primăria Galați la alegerile din 2004 și 2008. Acesta a fost înjunghiat chiar de doi interlopi care făceau parte din clanul său în iunie 2008.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/conflict-sangeros-in-lumea-interlopilor-din-galati-un-barbat-a-fost-injunghiat-in-gat-si-are-sanse-minime-de-supravietuire-255655.html

loading...
loading...