Acasă Stiri Comandamentul de iarnă, chemat la apel

Comandamentul de iarnă, chemat la apel

847
0
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a convocat comandamentul local pentru deszăpezire, pentru a solicita elaborarea planului de acţiune al seviciilor din cadrul municipalităţii, pentru sezonul rece 2012 – 2013.
Firma de salubritate a Craiovei a achiziţionat până în acest moment 1.300 de tone de sare, 1.300 metri cubi de nisip şi 40 de tone de clorură de calciu, cantităţile de materiale urmând să fie suplimentate pe parcursul acestei săptămâni cu încă 500 de tone de sare şi 20 de tone de clorură de calciu. „Dorim să ne luăm toate măsurile de precauţie, pentru a fi pregătiţi să intervenim, atunci când situaţia o va impune. Ne propunem să intervenim eficient, atunci când va fi cazul, în aşa fel încât locuitorii Craiovei să fie cât mai puţin afectaţi. Nu vrem să mai avem situaţii, ca în iarna 2011-2012, când săptămâni întregi zeci de căi de acces şi mii de maşini au fost blocate”, a declarat primarul Craiovei.
sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
RECLAMĂ
Articolul precedentVotaţi Universitatea Craiova!
Articolul următorClauze de reziliere astronomice: Dacă pleacă de la PP-DD, Solomon şi Vişan plătesc câte 2 milioane de euro!