Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Colaj nou cu Mihaela Sultan acum pe canalul de YouTube TVF Oltenia!

Colaj nou cu Mihaela Sultan acum pe canalul de YouTube TVF Oltenia!

299
0

Vezi colajul integral acum pe canalul de youtube TVF Oltenia

RECLAMĂ

Mihaela Sultan a lansat un colaj nou pe canalul de youtube TVF Oltenia cele mai noi melodii, ascultare de suflet, Vlaska Patimasilor, melodii patimase de suflet, va asteptam cu un LIKE si SHARE!!!!

TVF Oltenia organizeaza orice tip de evenimente indoor sau outdoor: concerte, festivaluri de bere, concerte electorale, zile de oras, nunti, botezuri, baluri de boboci, petreceri private, etc cu orice artist din Romania. Asiguram scena, instalatii de sunet, instalatii de lumini, artifici, etc. TVF Oltenia dispune si de echipa Foto – Video Fie că este vorba de un eveniment de familie (nuntă sau botez), eveniment business sau un produs, echipa noastră este mereu pregătită să vă ofere consultanță de specialitate și servicii foto video de cea mai înaltă calitate. Ne dorim să realizăm imagini excepționale, să ducem fotografia și videografia la un alt nivel și să creăm împreuna imagini excepționale. Fiind membrii în cele mai prestigioase comunități de fotografi și videografi de nuntă din lume, standardul de calitate ridicat este aspectul cel mai important, reflectat în: experiența, viziunea, flexibilitatea și mai ales în comunicarea dintre noi. Cu o experiență vastă în domeniul media venim în sprijinul antreprenorilor atât din România cât și din străinătate.

RECLAMĂ
Articolul precedentSondaj pentru București: Cristian Popescu Piedone – 42%; Nicușor Dan – 30%. Ce procent ar obține candidatul coaliției PSD-PNL
Articolul următorLocalitatea Ionești din județul Gorj va găzdui in data de 1 Aprilie Spectacol memorial Marian Șotea