Acasă Monden Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Valentina Pelinel. S-a aflat ce...

Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Valentina Pelinel. S-a aflat ce făcea cu Nicu Soldatu în public, deși era încă minoră 😮 –»

1002
0

Valentina Pelinel pare să fi ajuns într-un punct de cotitură al vieții sale, în care trebuie să facă față trecutului. Majoritatea care au crezut-o pe ea un model demn de urmat au rămas cu semne de întrebare. Până acum se credea că doar soțul ei a avut o viață sentimentală tumultoasă, dar se pare că fostul model îi poate face lejer concurență la numărul de parteneri. Bărbații cu care s-a iubit aveau dublul vârstei ei când ea era minoră.

RECLAMĂ

Bărbații din viața Valentinel Pelinei

Dezvăluiri din viața lui Pelinel! Aceasta a revenit în prim-plan deja de ani buni, după divorțul fulgerător de Cristian Boureanu și căsătoria pe fugă cu Borcea. Ea a devenit cunoscută pe vremea când încerca să-și clădească o carieră de model în America…cu ajutorul unui bărbat. Victor Hugo este uruguayanul care i-a fost alături blondinei preț de cinci ani. El este un designer cunoscut de mărci de poșete cu același nume, iar în vremea în care au fost alături unul de altul acesta a promovat-o la greu, Pelinel fiind chiar imaginea firmei lui.“Cinci ani am avut acelasi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protectie si i-a impiedicat pe cei din jur sa ma vada si sa ma trateze ca pe o femeie ieftina, cum s-a intamplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud, locuieste la New York si colaboreaza cu mari nume ale modei”, a dezvăluit Pelinel. Relația lor s-a terminat, mai apoi s-a măritat cu Boureanu, revenind definitiv pe meleaguri.

Avea dublul vârstei ei, iar ea era minoră

Poveștile nu se temină aici. Se zvonește că Valentina ar fi avut o relație cu Nicu Soldatu pe vremea când nici măcar nu era majoră. Ajunse la urechile ei, Valentina a negat toate amintirile pe care alții le-au adus în prim-plan, dar dovezile spun altceva. Legătura dintre ei s-a înfiripat în anii 90, pe când Valentina căuta succesul, iar Nicu era un afacerist deja cunoscut care deținea cunoscuta discotecă Enigma din Mamaia. Pe atunci, Soldatu avea puțin peste vârsta soției lui Borcea, lucru care nu a contat atunci.

Mai mult decât atât, afaceristul se pare că nu s-a sfiit să spună tuturor că este protectorul ei sau că are o relație cu fostul model. ”Era pe vremea când Valentina nu suferise nicio intervenție estetică la față sau la sâni. A venit la masa noastră și s-au făcut prezentările. Era tăcută dar tot timpul mesei s-au sărutat și mângâiat”, a dezvăluit unui dintre martorii unui episod ascuns mult de Valentina, conform libertatea.ro.

sursa:https://www.bzi.ro/ei-sunt-barbatii-cu-care-s-a-iubit-valentina-pelinel-ce-facea-cu-nicu-soldatu-in-public-desi-era-inca-minora-3964643?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR31tuC7Mn2agfSxaE2hiHfpyb4j9RtAjCwFCDsMB1m3Ak75-xjX8M_XL9w

RECLAMĂ
Articolul precedentTheo Rose se luptă cu anxietatea şi atacurile de panică: „Frica asta nu se…”
Articolul următorReghecampf, criticat pentru strategia adoptată pe final de sezon la Universitatea Craiova