Acasă Uncategorized CETERAȘUL A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE ATV! GABI STÂNGĂU ABIA ÎȘI SĂRBĂTORISE...

CETERAȘUL A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE ATV! GABI STÂNGĂU ABIA ÎȘI SĂRBĂTORISE ZIUA DE NAȘTERE

2519
0

Gabi Stângău, un vestit ceteraș din Baia Mare, s-a stins din viață la doar 32 ani. Acesta a suferit un accident de atv în urma căruia și-a pierdut viața

RECLAMĂ

Gabi Stângău se plimba cu ATV-ul pe un drum județean din localitatea Dumbrăvița, Maramureș. Muzicantul maramureșean și-a pierdut viața în jurul orei 14.30 după ce a pierdut controlul ATV-ului cu care circula. A intrat într-un șanț și s-a lovit de un stâlp din beton. Medicii sosiți la locul tragediei au încercat în zadar să-l resusciteze.

În urmă cu doar câteva minute de a se petrece tragedia, ceterașul postase o fotografie cu atv-ul pe contul lui de socializare.  Artistul petrecuse, aseara, la un local unde a susținut un concert pe aceeași scenă pe care a cântat și Andra. Cu doar trei zile înainte de tragedie, ceterașul împlinise 32 ani.

”Șocant, nu ne vine să credem și nu putem accepta această groaznică veste. Văzând pe facebook am zis că e o glumă proastă. Așa ceva… era un om extraordinar! Eram prieteni foarte buni, ne îmbrățișam și ne bucuram ori de câte ori ne revedeam, mi s-a făcut pielea de găină și nu pot să cred nici acum. 

Știam că îi plac ieșirile pe munte, el fiind dintr-o zonă de munte. Anul trecut a fost nunta lui, extraordinar de frumoasă. El era un băiat finuț cu bun simț, nici nu vreau să mă gândesc prin ce trece soția Diana și părinții. Nu pot să-mi revin

Aseară a cântat la același eveniment unde a fost și Andra, era bucuros că împarte aceeași scenă cu ea. Colega lui de trupă, Georgiana Pop, mi-a zis că diseară aveau din nou spectacol. Am înțeles că înainte a vrut să meargă până la socrul său si soția i-a făcut poza pe atv. El i-a zis să-l însoțeasca, dar a rămas acasă. Și la câteva minute a auzit o bubuitură nevastă-sa.”, a declarat Maria Nemeș pentru Star Popular.

Sursa: https://starpopular.ro/ceterasul-a-murit-intr-un-accident-de-atv-gabi-stangau-abia-isi-sarbatorise-ziua-de-nastere/

RECLAMĂ
Articolul precedentBănățeanu cântă fals în memoria dirijorului Nicu Crețu. Niculina îl scutură de amnezie: „Personajul care acuză a fost prezent în spectacol!”
Articolul următorFCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Echipa lui Adi Mutu se apropie la trei puncte de Rapid