Home Stiri Cei doi elevi la teologie au bătut și ucis în stradă un...

Cei doi elevi la teologie au bătut și ucis în stradă un tată a doi copii. ”Și-au recunoscut faptele, regretă”, a declarat avocata apărării

1153
0
loading...

Cei doi elevi la teologie au bătut și ucis în stradă un tată a doi copii.
”Și-au recunoscut faptele, regretă”, a declarat avocata apărării

loading...

Doi elevi la Teologie sunt principalii suspecţi ai odioasei crime din Galaţi. Au ucis cu brutalitate un bărbat de 41 de ani. Unul dintre ei l-a înjunghiat, iar altul l-a bătut cu sălbăticie cu o bâtă. Victima are acasă doi copii cu vârste apropiate de cea a criminalilor.

În toiul nopţii, cei doi elevi la Teologie, au uitat a şasea poruncă: Să nu ucizi! Înarmat cu un cuţit, unul dintre ei l-a înjunghiat pe bărbat. Apoi, dintr-o mişcare, al doilea a pus victima la pământ.

În timp ce omul era doborât, primul atacator a revenit şi a continuat seria de lovituri extrem de brutale cu o bătâ. Au trecut pe strada pe care locuia victima şi acolo a avut loc agresarea acesteia. A fost lovită cu un cuţit iniţial şi apoi cu o bâtă în zona capului.

LILIANA ISTRATE, procuror: Nu au fost agresaţi de victimă. A fost o discuţie contradictorie între o rudă a victimei şi cei doi inculpaţi, dar cei au agresat au fost inculpaţii.

(JULIETA POPESCU, avocatul elevilor): Toţi şi-au recunoscut faptele, regretă.

(Reporter): De unde a avut cuţitul?

(JULIETA POPESCU): Îl avea. Îl purta în permanenţă. Îi plăcea să deţină acest accesoriu.

Elevul a avut arma albă asupra lui toată seara. Venea de la banchetul seminarului de teologie şi se ducea spre cămin când a pornit altercaţia în stradă.

(JULIETA POPESCU, avocatul elevilor): A fost o abordare pe stradă, veneau de la un banchet. Putem spune că a existat şi o provocare pentru că au fost urmăriţi.

(Reporter): Cine i-a urmărit? Victima?

(JULIETA POPESCU): Părintele unuia dintre copiii între care a existat conflictul anterior şi de aici nu a fost decât un pas.

Victima avea acasă doi copii. Unul de 16 şi unul de 18 ani. Medicii au făcut tot posibilul să le salveze tatăl. După mai bine de 50 de minute de resuscitare au declarat însă decesul.

Conducerea seminarului teologic condamnă faptele elevilor şi spune că regretă profund pierderea vieţii unei persoanei.

”Condamnând cu fermitate asemenea atitudini, ne exprimăm regretul profund pentru pierderea vieţii unei persoanei şi ne unim în rugăciune cu familia îndurerată”, a transmis Seminarul Teologic.

Pentru faptele lor, tinerii de 18 şi 19 ani riscă să stea după gratii 20 de ani.

Sursa: Observator Tv

loading...