Acasă Uncategorized Ce sexy-soliste sunt în muzica populară!

Ce sexy-soliste sunt în muzica populară!

2708
0

Click! a făcut un top 6 al celor mai atrăgătoare cântăreţe de folclor

RECLAMĂ

 

Claudia Ghiţulescu (35 de ani) s-a lansat în muzică cântând etno, dar acum interpretează muzică populară (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

Sunt frumoase-foc şi, dacă nu le-ai vedea în costume populare, n-ai zice că au ales să cânte acest gen de muzică. Claudia Ghiţulescu, Emilia Ghinescu, Ruxandra Pitulice, Ornela Pasăre, Adina Roşca şi Mariana Calfa ocupă pe bună dreptate primele cinci locuri ale clasamentului celor mai frumoase soliste de muzică de folclor.

Generaţia de aur a acestui domeniu e serios ameninţată de fete tinere şi frumoase care au ales să cânte piese populare, în defavoarea altor genuri muzicale. Click! îţi prezintă top şase cele mai sexy soliste de populară. Ele sunt pe cât de frumoase, pe atât de modeste, şi spun că nu se bazează pe aspectul fizic atunci când sunt pe scenă, ci pe calităţile vocale.

Claudia Ghiţulescu este «abonată» la evenimente caritabile


Are 35 de ani, însă apropiaţii îi dau cu 10 ani mai puţin. Claudia Ghiţulescu este o una dintre cântăreţele de muzică populară etno cu mult sex-appeal, iar feciorii nu se dau în vânt doar după frumuseţea ei, ci şi după vocea sa deosebită. Bruneta e olteancă la origini şi s-a lansat pe scena muzicii ca solistă etno, dar, de puţin timp, s-a apucat să cânte şi muzică populară. Cea care a îndrumat-o şi a susţinut-o să urmeze acest gen muzical este verişoara sa, Mariana Ionescu Căpitănescu, o interpretă de folclor cu state vechi.

În repertoriul ei, Claudia Ghiţulescu are cântece vesele, de petrecere, de dragoste, pe placul oricui, dar cea mai solicitată melodie a artistei se numeşte „Pentru dragoste”. Pe lângă faptul că este o femeie frumoasă, Claudia are şi o altă calitate: este o fire sensibilă şi a participat la multe evenimente caritabile în sprijinul celor defavorizaţi. În afară de muzică, olteanca e pasionată de călătorii şi shopping.

Ruxandra Pitulice a făcut gimnastică, dar a ales muzica

Este fata Mioarei Pitulice şi a moştenit talentul de a cânta de la ea. Ruxandra Pitulice (31 de ani) cântă de la vârsta de 3 ani, a fost membră a grupului Allegretto la Palatul Copiilor, iar la 12 ani a început să studieze muzica într-un mod profesionist, la Liceul „Dinu Lipatti”, unde a studiat naiul. Chiar dacă poate cu uşurinţă să cânte şi muzică uşoară, Ruxandra Pitulice s-a axat pe populară, pentru că este genul care i se potriveşte mănuşă.

Frumoasa cântăreaţă este căsătorită de 15 ani cu naistul Gheorghe Rizea şi cei doi au o fetiţă, Maria Alexandra (9 ani). Împreună cu soţul cântă de miercuri până duminică la un restaurant din Capitală, iar cea mai cunoscută piesă a sa se cheamă „Te visez, măicuţa mea!”. Tariful frumoasei brunete pentru un program variază între 700 şi 1.000 de euro. Secretul trupului ei armonios stă în cei patru ani de gimnastică de performanţă. Ea s-a antrenat la bârnă, paralele şi sol.

Adina Roşca se menţine cu lapte de bivoliţă

Ochii verzi ai Adinei Roşca au pus multe inimi pe jar, însă nu şi-a găsit până acum jumătatea perfectă. La cei 24 de ani ai săi, nici nu-i stă mintea la măritat, ci la carieră, căci bruneta originară din Făgăraş vrea să-şi facă un renume în muzica populară. Îndrumată de părinţi, Adina a început să cânte de la vârsta de 14 ani, luând lecţii cu un profesor cunoscut din zona ei, apoi a făcut Şocala de Arte Populare şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

De câţiva ani, însă, s-a mutat în Bucureşti, pentru că prezintă emisiunea „Dor, dor, cu mine călător”, la postul Etno TV. Iar ca şi preferinţe culinare, bruneta este înnebunită după lapte de bivoliţă şi pâine cu cartof, mâncare cu care ardelenii ies în faţă. Cea mai cunoscută piesă a Adinei este „Bate vânt, mi-aduce dor”, pe care solista o include în fiecare dintre spectacolele sale, pentru care primeşte între 300 şi 500 de euro.

Pictoriţa Mariana Calfa s-a lansat şi în muzică

Pe lângă pictură, Mariana Calfa mai are o pasiune la fel de mare – muzica. A descoperit-o încă din copilărie, când mergea pe la diverse concursuri şi câştiga premii importante. Cursul vieţii a împins-o spre o carieră în pictură, însă în ultimii doi ani s-a întors la dragostea ei mai veche, muzica. „Noi suntem, practic, o familie de muzicieni.

Sora mea, Violeta Dinu, este profesoară de muzică, iar o altă soră care a decedat era cântăreaţa de muzică populară, Elena Scarlat. De doi ani am început să cânt pe la petreceri atât muzică house, cât şi populară. În prezent lucrez la un album de muzică populară împreună cu sora mea, Violeta, iar de Sărbători înregistrez un colind. Fac muzică doar din pasiune”, mărturiseşte Mariana Calfa.

Ornela Pasăre este impresariată de tatăl ei

Are 28 de ani şi cochetează cu muzica de la vârsta de 14 ani. Ornela Pasăre a terminat Conservatorul, dar face masterul în Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale.

E originară din Târgu Jiu şi spune că s-a apucat de muzică populară pentru că acest gen o reprezintă. „Mulţi prieteni m-au întrebat de ce nu cânt muzică uşoară, pentru că, zic ei, aş avea succes, mai ales că mă ajută aspectul fizic. Dar eu prefer populara şi cred că în muzică talentul contează mai degrabă decât fusta scurtă. Eu mi-am clădit cariera prin ceea ce cânt, nu prin aspectul fizic”, mărturiseşte Ornela.

Solista cântă frecvent pe la nunţi şi câştigă în jur de 500 de euro pe o cântare. Este impresariată chiar de tatăl ei, care joacă şi rol de gardă de corp, dacă ţinem cont de declaraţia solistei. „Sunt mulţi fani care mă caută, dar n-au succes, tata e comisar în Poliţie”, spune artista. Oricum, Ornela are deja inima cucerită, căci e logodită.

Emilia Ghinescu a apelat la chirurgia estetică

Piteştiul se mândreşte cu ea: Emilia Ghinescu este o solistă de muzică populară frumoasă şi deşteaptă. Blonda s-a remarcat cântând alături de Nicu Paleru melodii de petrecere, dar s-a pliat de ceva timp şi pe folclor. Are 34 de ani, este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi urmează două mastere: Psihologie Clinică şi Managementul Resurselor Umane.

Pe primul îl face din plăcere, să se cunoască pe sine, iar pe al doilea pentru că vrea să lucreze în MAI şi, bineînţeles, nu va lăsa muzica deoparte pentru nimic. Mămică a doi copii, divorţată de câţiva ani şi aproape să se recăsătorească, Emilia a fost atrasă de tehnica îmbunătăţirii trupului, aşa că a apelat la un estetician pentru un implant cu silicon. Şi uite-aşa a crescut şi numărul cerinţelor pentru spectacole. Cele mai cunoscute melodii ale blondei sunt: „Mă bărbate, bărbăţele” sau „Mie îmi plac mustăţile”, iar tariful pentru un program variază între 1.000 şi 1.500 de euro.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentNeţoiu pozează în nevinovat: „Nu sînt groparul Ştiinţei, îi vreau binele” » Cu ce argumente vine
Articolul următorCraiova: Furnizarea apei se întrerupe marţi la locuitorii de pe câteva străzi