Home Stiri Ce s-a întâmplat cu trupul fratelui lui Salam, înainte să fie adus...

Ce s-a întâmplat cu trupul fratelui lui Salam, înainte să fie adus acasă. Protocolul morților de COVID este dur!

15
0
loading...

De parcă durerea pierderii fratelui său nu este suficient de mare, Florin Salam s-a lovit și de protocolul impus în cazul morților care au fost infectați cu COVID. Pentru a putea aduce acasă trupul lui Nelu Stoian, manelistul a trebuit să respecte reguli stricte!

loading...
loading...
  • Nu a fost putut fi făcută nici măcar autopsia.
  • Inițial, trupul nu ar fi trebuit adus acasă pentru priveghi.

Nelu Stoian a fost spitalizat două luni, timp în care s-a luptat nu numai cu nemilosul diabet, ci și cu noul coronavirus. Se crede că infecția cu COVID i-a agravat celelalte probleme de sănătate, însă nu e sigur.

Nu este sigur pentru că nu a fost făcută o autopsie, așa cum se întâmplă în cazul celor care au fost infectați cu COVID înainte de moarte. Așadar, rudele nu vor ști niciodată cauza oficială a morții.

Cum a fost adus acasă trupul fratelui lui Florin Salam

Potrivit informațiilor din presă, la scurt timp după deces, trupul lui Neluțu Stoian a fost introdus într-un sac, fără ca familia să aibă voie să îl schimbe de haine. Așa cere protocolul, tocmai pentru a evita răspândirea virusului.

Totodată, rudele nu aveau inițial voie să îi facă priveghi lui Nelu Stoian, însă medicii s-au îndurat și i-au lăsat pe oameni să îl ia acasă pentru a-l jeli.

Însă, au putut face asta numai după ce au mai trecut prin niște proceduri legale. Mortul a fost mutat într-un sicriu, care a fost apoi închis ermetic. Teoretic, înmormântarea va trebui să aibă loc musai cu capacul închis.

Florin Salam își va conduce fratele pe ultimul drum cu câteva zile înainte de ziua lui de naștere. Funeraliile vor avea loc pe 30 septembrie.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...