Acasă Life Style Ce înseamnă pansexual. 4 vedete care s-au declarat pansexuale

Ce înseamnă pansexual. 4 vedete care s-au declarat pansexuale

324
0

Există multe tipologii de persoane. Ei bine, sunt anumiți oameni cărora le este greu să-și dea seama de orientarea sexuală sau identitatea de gen pe care o au. Ce înseamnă pansexual și care este diferența dintre o persoană de acest fel și una bisexuală. 4 vedete care s-au declarat pansexualePuțini sunt cei care știu, însă, există o mare diferență între bisexualitatea și pansexualitatea. Acești doi termeni sunt folosiți pentru a descrie orientarea sexuală. De cele mai multe ori, bisexualitatea reprezintă o atracție pentru mai multe sexe, în timp ce pansexualitatea este atracția indiferent de sex.

RECLAMĂ

Ce înseamnă sa fii pansexual

Există multe orientări sexuale diferite și există, de asemenea, multe identități de gen. Crearea definițiilor clare care se aplică tuturor poate fi o provocare.

Bisexualitatea poate însemna lucruri diferite și nu există încă o singură definiție cu care toată lumea să fie de acord.

De obicei, oamenii își definesc sexul în funcție de sexul lor biologic, însă mulți se văd pe ei înșiși ca nefiind caracterizați de sexul biologic.

Diferența dintre pansexual, bisexual și omnisexual

În general, pentru anumite peroane, bisexualitatea ar putea însemna doar sentimentul de a fi atras atât de bărbați, cât și de femei. În schimb, pentru alte persoane, acest lucru poate însemna să te simți atras de identități de gen multiple.

Astfel că, toți cei care se identifică că fiind pansexuali pot simți o atracție pentru oricine. Acest lucru îi include și pe cei care nu se identifică ca făcând parte dintr-un anumit sex.

Mai mult decât atât, aceste persoane pansexuale își pot descrie atracția ca fiind concentrată mai degrabă pe personalitate decât pe gen.

Un bun exemplu îl pot constitui persoanele cu orientare pansexuală pot simți o atracție față de personalitatea cuiva care are vârsta mai mare. Pentru ei este posibil să poată să găsească la fel de atrăgătoare o femeie, un bărbat sau o persoană cu fluiditate de gen.

Totodată, pansexualitatea nu înseamnă să te simți atras de toată lumea, la fel cum un bărbat heterosexual nu simte o atracție pentru fiecare femeie și invers.

Care este diferența între pansexual și bisexual

Așadar, bisexualitate se referă la sentimentul de a fi atras de mai multe sexe. În schimb, pansexualitate este atracție pentru toate sexele.

Un bun exemplu este o persoană care se identifică ca bisexual. Aceasta se poate simți atrasă de cei care sunt fluizi de gen, de sex masculin sau nonbinar, dar nu de cei care sunt de sex feminin.

În schimb, persoana care se identifică drept pansexual poate avea același nivel de atracție pentru persoanele de orice gen. Astfel că, acești oameni pot experimenta acest lucru în moduri diferite.

Mai multe vedete de la Hollywood s-au declarat pansexuale

Bella Thorne

Mai multe vedete de la Hollywood s-au declarat pansexuale. Printre acestea se numără și Bella Thorne, care a dezvăluit că se identifică ca fiind pansexuală în timpul unui interviu, din anul 2019.

Sunt de fapt pansexual și nu știam asta. Cineva mi-a explicat foarte bine ce este asta. Îți place ce îți place. Nu trebuie să fie o fată sau un tip, sau el sau ea, sau ei, sau asta sau asta. Literalmente îți place personalitatea. Doar îți place o ființă.„, a spus Bella Throne la acea vreme.

Miley Cyrus

O altă vedetă care s-a declarat pansexuală este Miley Cyrus. Mai exact, în anul 2016.

Cred că atunci când mi-am dat seama ce a fost. Am mers la centrul LGBTQ aici în LA și am început să aud aceste povești. Am văzut un om în special, care nu s-a identificat ca fiind bărbat sau femeie. Privindu-le, erau amândouă: frumoase și sexy și dure, dar vulnerabile și feminine, dar masculine. Și am legat de persoana respectivă mai mult decât am legat de oricine din viața mea. Chiar dacă mi se pare foarte diferit, este posibil ca oamenii să nu mă vadă la fel de neutri. Dar mă simt foarte neutru. Cred că aceasta a fost prima persoană neutră de gen pe care am întâlnit-o vreodată. Odată ce am înțeles mai mult genul meu, care a fost neasociat, atunci am înțeles mai mult sexualitatea mea. Am fost ca „Oh – de aceea nu mă simt drept și nu mă simt homosexual. Pentru că nu sunt.”, a spus Miley Cyrus atunci.

Asia Kate Dillon

O a treia vedetă de la Hollywood care s-a declarat a fi pansexuală este Asia Kate Dillon, într-un interviu acordat în anul 2017.

Din momentul în care am ajuns să înțeleg sexul și orientarea sexuală și toate acestea, am identificat-o ca fiind homosexual și am simțit întotdeauna ca și cum aș avea capacitatea spirituală, emoțională, fizică de a fi atras de orice gen.”, a spus Asia Kate Dillon la acea vreme.

Brooke Candy

Și, nu în ultimul rând, Brooke Candy a declarat că este pansexuală, în anul 2014.

Sunt în picioare pentru tineretul dezamăgit, încerc cu adevărat să generați un fel de revoluție cu generația noastră, deoarece simt că suntem hrăniți cu o mulțime de rahaturi care ne determină să fim indiferenți. Sunt feministă, sunt tânără și sunt homosexual (deși acum am ajuns la concluzia că mă simt mai pansexual).”, a declarat Brooke Candy la acea vreme.

SURSA:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ce-inseamna-pansexual-4-vedete-care-sau-declarat-pansexuale-314461.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLavinia Pârva, «bombă» în costum de baie, în vacanța cu Bănică și fiul lor. …
Articolul următorDE CE NE IMBOLNAVIM? …ȘI CUM NE VINDECAM?